Fietsknoop app
(Advertentie)
Start | Info | Handleiding

Handleiding

Lees meer over de werking van Fietsknoop.

Bekijk ook onze Nederlandstalige instructiefilmpjes!

Vul een zoekterm in    
- GPX

 - Geen verbinding mogelijk

Voor een goede werking van Fietsknoop is een internetverbinding noodzakelijk. Geef in de algemene instellingen van je telefoon Fietsknoop altijd toestemming tot je locatie.
NB. Je locatie is alleen tijdens de route bekend bij Fietsknoop. Na het beeindigen van je route worden alle door Fietsknoop gebruikte gegevens gewist.


Als de app hapert en niet goed lijkt te functioneren kan het helpen de app te stoppen en uit je takenlijst te verwijderen. Vervolgens weer starten en kijken of Fietsknoop nu wel goed werkt.


Mocht dit nog steeds geen effect hebben, verwijder dan de Fietsknoop app van je toestel en installeer ze opnieuw uit de app-store. Log opnieuw in om weer toegang tot je account te krijgen.

#gpx #verbinding #internet #toestemming #locatie

https://www.fietsknoop.nl/info/handleiding-item/8/0

 - GPS werkt niet goed

In de algemene instellingen van uw telefoon is het mogelijk om de app Fietsknoop toegang te geven tot uw locatie. Zorg er voor dat deze toegang is ingesteld op ALTIJD.


Wanneer de GPS toch nog niet goed werkt, kan het helpen om bij de algemene instellingen van uw telefoon de functie 'Energiebesparing van de batterij' UIT te zetten.

#gps #instellingen #locatie

https://www.fietsknoop.nl/info/handleiding-item/49/0

- Instellingen

 - Locatietoestemming geven

Om Fietsknoop ook in de achtergrond bij een vergrendeld scherm goed te laten functioneren is het nodig dat Fietsknoop altijd toegang heeft tot uw locatie. In eerdere versies van iOS en Android was hiervoor geen gebruikerstoestemming nodig. Nu, met aangescherpte privacy-eisen, dienen we u dit te vragen.


U bent niet verplicht hier toestemming voor te geven, alleen werkt Fietsknoop dan niet goed in de achtergrond.In de algemene instellingen van uw telefoon kunt u aangeven dat de app Fietsknoop ALTIJD toestemming heeft tot uw locatie.Uw gegevens worden na gebruik niet bewaard. Een uur na het beëindigen van uw fiets- of wandeltocht zijn alle gegevens die nodig waren voor de gps begeleiding tijdens de route van Fietsknoop verwijderd.

#locatie #toestemming

https://www.fietsknoop.nl/info/handleiding-item/116/0

(Advertentie)
© 2022 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy