(advertentie)
Start  |  Contact

Contact met Fietsknoop

Vragen of opmerkingen

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze website of de Fietsknoop apps, laat het dan even weten via onderstaand formulier. Alleen samen met jouw hulp kan deze site beter worden. En daar heeft iedereen dan weer plezier van!

In ieder geval bedankt dat je deze website bezocht hebt.

Fietsknoop.nl info@fietsknoop.nl

 

Je gegevens

Je naam

Je e-mailadres

Je vraag of opmerking

Vul deze code in (ik ben geen robot):
6812    


Overig

De Fietsknoop app en website zijn eigendom van Fietsknoop B.V. Fietsknoop B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64652726. BTW nummer 855763024B01. Voor vragen of opmerkingen kun je een email sturen aan info@fietsknoop.nl.

Vermelding op Fietsknoop

Heb je een overnachtingsgelegenheid zoals een Bed&Breakfast, pension of hotel? Of een horecagelegenheid zoals een café, restaurant of lunchroom? En lijkt een vermelding op Fietsknoop je wel wat? Adverteer dan eens op Fietsknoop.
Voor een klein bedrag per jaar kun je een vermelding krijgen op de kaart van Fietsknoop.

Adverteren op Fietsknoop

Kaarten

De kaarten op deze website zijn gemaakt met gegevens van OpenStreetMap.

Gegevens

Fietsknoop gebruikt gegevens van rustpunt.nu, allefietserswelkom.nl, veerponten.nl en veiligstallen.nl. Fietsknoop is niet aansprakelijk voor fouten in het materiaal van deze aanbieders.

Knooppunten Nederland

Deze website bevat knooppuntdata die gebaseerd zijn op de routedatabank van Stichting Landelijk Fietsplatform vanaf 2016. Copyright van de datasets blijft in alle gevallen bij de Stichting Landelijk Fietsplatform en de fietsnetwerk-regio's rusten.

Knooppunten Vlaanderen

Deze website bevat knooppuntendata die eigendom zijn van de Vlaamse Provinciale Toeristische Organisaties Toerisme Antwerpen Toerisme Limburg Toerisme Oost-Vlaanderen Toerisme Vlaams-Brabant Westtoer verkregen onder een licentie met Toerisme Vlaanderen. Meer info via Toerisme Vlaanderen. De Vlaamse Provinciale Toeristische Organisaties en Toerisme Vlaanderen zijn niet verantwoordelijk voor het product waarin deze data worden hergebruikt, noch voor de wijze waarop ze worden hergebruikt.

Disclaimer en Privacy beleid

Lees ons disclaimer Fietsknoop disclaimer.

Lees ons privacy beleid Fietsknoop privacy beleid.

(advertentie)
© 2020 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy