Fietsknoop app
(Advertentie)
Start | Info | Over ons

Over ons

Wat is Fietsknoop

Fietsknoop is een platform voor de recreatieve fietser. Naast deze website brengen we apps uit onder de naam Fietsknoop. Daarmee zijn we gestart in 2010 en we waren toen een van de eerste platformen die het knooppunten systeem onder de aandacht brachten van een groot publiek.

Al vanaf het begin is Fietsknoop opgepikt door enthousiaste fietsers. De combinatie van een goede app met een zo actueel mogelijk netwerk sloeg aan. Samen met het gebruik is ook de functionaliteit van de app uitgebreid tot wat het vandaag de dag geworden is.

Ondanks dat Fietsknoop enorm gegroeid is proberen we zo dicht mogelijk bij onze gebruikers te blijven. Daarvoor hebben we een digitale helpdesk waarbij we zo goed mogelijk je vragen proberen te beantwoorden. Ook horen we graag suggesties om Fietsknoop te verbeteren en verder uit te bouwen. We nemen onze gebruikers serieus!

Onze gegevens

Wil je ons bereiken dan kun je het het beste een email sturen. We proberen je dan zo snel mogelijk te antwoorden. Je kunt ons het makkelijkste bereiken door het contactformulier te gebruiken.

Op onze colofon pagina vind je al onze bedrijfsgegevens.

Wie maken Fietsknoop

We doen niet geheimzinnig. Fietsknoop is klein maar fijn! De mensen achter Fietsknoop hebben een naam en een passie. Hier vertellen we wat over onszelf.

Marcel van Veelen

Oprichter van Fietsknoop. Als ict specialist met een passie voor fietsen kwam ik in 2008 in België in aanraking met het fietsknooppunten netwerk wat daar aangelegd werd. Toen dat ook naar Nederland kwam ben ik begonnen met een website om dit systeem in Nederland onder de aandacht te brengen. Vanuit mijn achtergrond ben ik vervolgens de apps gaan maken wat de afgelopen jaren steeds verder is uitgebouwd en geprofessionaliseerd. Gelukkig blijft er nog steeds tijd over om een mooie tocht te fietsen!

Marian Hofstra

Onmisbare kracht voor met name de helpdesk. Fietsen is iets wat al mijn hele leven bij me hoort. Naast het gewone dagelijkse fietsen heb ik altijd graag fietsvakanties gehouden of korte en langere fietstochten gemaakt. Toen Marcel me vroeg om te helpen bij de helpdesk heb ik geen moment geaarzeld. Natuurlijk help ik graag om Fietsknoop te ondersteunen. Het is immers een geweldige app voor heel fietsend Nederland langs de mooiste plekjes via de fietsknooppunten!

(Advertentie)
© 2021 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy