Fietsknoop account

Waarom een account?

Hartstikke leuk dat je een Fietsknoop account wilt aanmaken. Maar waarom zou je dat doen? Het blijkt dat veel mensen op hun desktop of laptop op hun gemak een route willen uitzoeken en plannen met Fietsknoop. Vervolgens wil je de route dan gebruiken op je mobiele telefoon. Met een Fietsknoop account deel je je routes op al je apparaten.

Met een Fietsknoop account worden al je routes aan je account gekoppeld. Meld je in de app of op de website aan met je eigen accountgegevens en je zult overal je eigen routes bij de hand hebben. Dit werkt met een onbeperkt aantal apparaten!

Een account aanmaken

Voor Fietsknoop hoef je slechts een paar gegevens op te geven. Deze worden hieronder gevraagd. Met je emailadres en wachtwoord kun je inloggen op de website. Dezelfde gegevens kun je gebruiken om je in de app aan te melden. De Fietsknoopnaam is een naam welke verder alleen binnen Fietsknoop gebruikt wordt bij je gegevens. Let op: je Fietsknoopnaam is voor iedereen zichtbaar!

Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je binnen enkele minuten een email om je registratie te bevestigen. Daarna wordt je account aangemaakt. Beantwoord deze email binnen de gemelde tijd omdat anders je gegevens volledig vervallen.

Emailadres

Wachtwoord

Kies een wachtwoord van minstens 6 tekens

Wachtwoord nogmaals

Ter controle nogmaals invullen

Je Fietsknoopnaam

Kies een naam van minstens 4 tekens
Let op: je Fietsknoopnaam is voor iedereen zichtbaar!

Aanmelden nieuwsbrief


Reclamevrij via bankoverboeking

 

Maak Fietsknoop reclamevrij

Nieuwsbrief

Heb je een Fietsknoop account? Dan ontvang je automatisch de maandelijkse Fietsknoop nieuwsbrief. Met het laatste nieuws en wetenswaardigheden. Altijd leuk om te ontvangen. En wil je hem niet? Dan meld je je gewoon af. Dat kan onderin de nieuwsbrief of bij je profielgegevens als je op je dashboard inlogt.

Privacy beleid

Lees ons Fietsknoop privacy beleid.