Fietsknoop app
Start | Account | Registreren

Fietsknoop account

Maak een eigen Fietsknoop account om je gegevens veilig en goed te bewaren. Jouw routes en andere gegevens worden opgeslagen op onze servers en kunnen in de Fietsknoop app, na inloggen op je account, gebruikt worden. Zo maak je eenvoudig routes op het grote scherm van je laptop of pc, en gebruik je onderweg deze route in de app op je mobiele telefoon.

Met een Fietsknoop account worden je gegevens altijd automatisch gesynchroniseerd, zonder een beperking van het aantal apparaten. Gebruik dus je Fietsknoop account waar en wanneer je maar wilt op je pc, je laptop én op je telefoon. En tot slot is een Fietsknoop account geheel gratis!

Al meer dan 360.000 accounts!

Voor Fietsknoop hoef je slechts een paar gegevens op te geven. Deze worden hieronder gevraagd. Met je emailadres en wachtwoord kun je inloggen op de website. Dezelfde gegevens kun je gebruiken om je in de app aan te melden. De Fietsknoopnaam is een naam welke verder alleen binnen Fietsknoop gebruikt wordt bij je gegevens. Let op: je Fietsknoopnaam is voor iedereen zichtbaar!

Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je binnen enkele minuten een email om je registratie te bevestigen. Daarna wordt je account aangemaakt. Beantwoord deze email binnen de gemelde tijd omdat anders je gegevens volledig vervallen.

Een account aanmakenKies een wachtwoord van minstens 6 tekens


Nogmaals invullen voor verificatie


Kies een naam van minstens 4 tekens
Let op: je Fietsknoopnaam is voor iedereen zichtbaar!

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief
Je kunt dit altijd wijzigen op je profiel pagina

Vul deze code in (ik ben geen robot):
4366

Reclamevrij én meer mogelijkheden

Wil je de Fietsknoop app zonder reclame hebben en met meer mogelijkheden? Kijk dan eens naar Fietsknoop[+]Plus!

Fietsknoop[+]Plus

Nieuwsbrief

Ontvang automatisch de maandelijkse Fietsknoop nieuwsbrief. Met het laatste nieuws en wetenswaardigheden. Altijd leuk om te ontvangen. En wil je hem niet? Dan meld je je gewoon af. Dat kan onderin de nieuwsbrief of bij je profielgegevens als je op je dashboard inlogt.

Disclaimer en Privacy beleid

Lees onze Fietsknoop disclaimer.

Lees ons Fietsknoop privacy beleid.

© 2024 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy