Fietsknoop app
Start | Pluspunten
Pluspunten

Pluspunten, plaats je eigen knooppunten

Maak je eigen unieke fietsroute of wandelroute, inclusief spraakondersteuning.

Wat zijn Pluspunten?

Pluspunten zijn knooppunten die je zelf creëert door tijdens het plannen van een route op de kaart te klikken. Dit geeft je de mogelijkheid om af te wijken van het bestaande knooppuntennetwerk.

Alleen te gebruiken met Fietsknoop[+]Plus

Meer over Fietsknoop[+]Plus

Hoe werken Pluspunten?

Hoe maak je een Pluspunt?

Eenvoudig: log in met je Fietsknoop[+]Plus-account. Klik op de kaart om een Pluspunt toe te voegen, en bevestig met 'ja'. Gebruik nu het Pluspunt net als een gewoon knooppunt om je route te maken.

Fietsknoop toont je de route tussen de gewone knooppunten en de Pluspunten. Je vindt natuurlijk geen bordje langs de kant van de weg met jouw Pluspunt. Bij het volgen van de route zal je op die trajectgedeelten daarom op de kaart moeten navigeren. De spraakondersteuning meldt jouw Pluspunten tijdens het fietsen of wandelen. Mocht je toch afwijken van de route dan word je zoals altijd gewaarschuwd.

Heb je bij het maken van een route een of meerdere Pluspunten geplaatst, maar deze niet gebruikt? Door dubbelklikken op het Pluspunt kun je deze verwijderen. Overigens verdwijnen de ongebruikte Pluspunten automatisch bij het verlaten of het herladen van het scherm.

Hoe stel je het in?

Je bepaalt zelf of je de mogelijkheid van het plaatsen van een Pluspunt wilt activeren of niet. Dit doe je op het scherm 'Instellingen' van de app.

Pluspunen gebruiken

Vaste Pluspunten

Naast de gewone Pluspunten per route kun je ook een verzameling Vaste Pluspunten maken. Je favoriete plek kan je zo weergeven als een Vast Pluspunt. Met één klik op de knop plaats je al je Vaste Pluspunten op de plannerkaart.

De Vaste Pluspunten zijn te gebruiken in zowel de app als op de website. Alleen voor Fietsknoop[+]Plus gebruikers.

Video Vaste Pluspunten

© 2024 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy