Fietsknoop app
- Advertentie -
Start | Info | Route opnemen

Route opnemen [+]

Neem je route op terwijl je fietst of wandelt

Heb je Fietsknoop[+]Plus? Dan kun je je eigen route die je fietst of wandelt direct opnemen! Zo kun je na afloop van je tocht je eigen traject bekijken ten opzichte van je gekozen route.

Je kunt ook opnemen zonder dat je een route gekozen hebt. Start daarvoor de GPS met opnemen direct vanuit het plannerscherm van de app. Ook dit traject kun je na afloop natuurlijk bekijken.

Als je opneemt dan worden al je GPS coordinaten opgeslagen en bij het stoppen van de route wordt het hele traject weggeschreven als Trip naar de server. Vanuit het hoofdmenu in de app open je het Trips overzicht. Je ziet dan je gefietste of gewandelde traject ten opzichte van de eventueel gekozen route.

Ben je niet online dan onthoudt Fietsknoop je gegevens op je toestel totdat je weer verbinding hebt met het internet. Zodra je naar je Trips overzicht gaat zullen de gegevens alsnog weggeschreven worden, of als dit nog steeds niet lukt, vind je een synchroniseerknop in de navigatiebalk.

Het Trips overzicht kun je ook vinden via je persoonlijke dashboard op de Fietwknoop website. Log in en ga naar je routelijst. Daar vind je boven de lijst een knop Trips. Via de website kun je zelfs je eigen traject als GPX bestand weer downloaden middels de downloadknop op de kaart.

Je hebt geen andere app meer nodig om je eigen traject op te nemen!

- Advertentie -
© 2024 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy