Fietsknoop app
(Advertentie)
Start | Info | Route opnemen

Fietsroute opnemen [+]

Neem je route op terwijl je fietst

Heb je Fietsknoop[+]Plus? Dan kun je je eigen route die je fietst direct opnemen! Zo kun je na afloop van je fietstocht je eigen traject bekijken ten opzichte van je gekozen route.

Je kunt ook opnemen zonder dat je een fietsroute gekozen hebt. Start daarvoor de GPS met opnemen direct vanuit het plannerscherm van de app. Ook dit traject kun je na afloop natuurlijk bekijken.

Als je opneemt dan worden al je GPS coordinaten opgeslagen en bij het stoppen van de route wordt het hele traject weggeschreven als Gefietst naar de server. Vanuit je routelijst in de app open je het Gefietst overzicht direct vanuit de navigatiebalk. Je ziet dan je gefietste traject ten opzichte van de eventueel gekozen route.

Ben je niet online dan onthoudt Fietsknoop je gegevens op je toestel totdat je weer verbinding hebt met het internet. Zodra je naar je Gefietst overzicht gaat zullen de gegevens alsnog weggeschreven worden, of als dit nog steeds niet lukt, vind je een synchroniseerknop in de navigatiebalk.

Het Gefietst overzicht kun je ook vinden via je persoonlijke dashboard op de Fietwknoop website. Log in en ga naar je routelijst. Daar vind je boven de lijst een knop Gefietst. Via de website kun je zelfs je eigen traject als GPX bestand weer downloaden middels de downloadknop op de kaart.

Je hebt geen andere app meer nodig om je eigen traject op te nemen!

(Advertentie)
© 2022 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy