Fietsknoop[+]Plus

 

Veel extra's!

Nu 12 maanden lang geen reclame én meer mogelijkheden voor € 4,50

(meer mag ook als je Fietsknoop een warm hart toedraagt)

Waarom reclame?

Fietsknoop is een onafhankelijk en helemaal gratis toepassing en dat willen we ook zo houden. Echter het ontwikkelen van alles, het onderhoud aan de gegevens, het platform werkend houden en het bieden van hulp bij vragen is helaas niet kostenloos. Om deze kosten te dekken wordt er in de app een reclamebanner getoond. Voor ons een noodzakelijke inkomstenbron.

 

Zonder reclame, meer mogelijkheden!

We begrijpen dat de reclame in beeld vervelend is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om Fietsknoop[+]Plus te nemen. Daarmee verdwijnt de reclame én heb je tevens meer gebruiksmogelijkheden in de app en op de website. Hiervoor vraagt Fietsknoop een jaarlijks bedrag.

Welke extra mogelijkheden?

We hebben voor Fietsknoop[+]Plus een aantal extra mogelijkheden welke je kunt gebruiken in de app en via je persoonlijke dashboard op de Fietsknoop website. We noemen ze hier:

  • Laad eigen GPS tracks als activiteiten
  • Maak je eigen info pins
  • Controleer of routes nog voldoen aan de laatste stand van zaken.
  • Pas je eerder gemaakte routes aan.
  • Kopieer een route om deze als een nieuwe route te gebruiken.
  • Draai een fietsroute in zijn geheel om en bewaar deze.
  • Pauzeren van de GPS met spraak tijdens het fietsen.
  • En natuurlijk de Fietsknoop app reclamevrij!.

Omdat Fietsknoop[+]Plus gekoppeld is aan je account geldt dit op alle apparaten waarop je je account gebruikt.

Wat te doen

Verkrijg Fietsknoop[+]Plus via een directe bankoverboeking. Zodra wij je bijdrage hebben ontvangen passen we je account aan. Dan verdwijnt de reclamebanner automatisch uit de Fietsknoop app en kun je gebruik maken van de extra mogelijkheden.

Je dient te beschikken over een Fietsknoop account. Heb je die nog niet, dan kun je die hier verkrijgen. Dit account is geheel gratis en biedt je uitgebreide mogelijkheden voor het beheren van je routes.

Beschik je al over een Fietsknoop account? Log dan in op je eigen Fietsknoop dashboard en klik daar op de knop Fietsknoop[+]Plus voor verdere instructies.

Fietsknoop dashboard

 

Tot slot

Fietsknoop[+]Plus is geen abonnement en verplicht je verder tot niets. Aan het einde van de periode stopt het vanzelf. Ruim voor dat moment zal Fietsknoop je een herinnering sturen om je periode met een jaar te verlengen. Tussentijds opzeggen is helaas niet mogelijk. Evenmin is het mogelijk een reeds gedane betaling terug te vragen.

Privacy beleid

Fietsknoop zal altijd je privacy respecteren. We bewaren niet meer dan nodig is en geven je gegevens niet ongevraagd aan anderen. Lees hier meer over ons privacy beleid.

Voor vragen of meer informatie kun je altijd het contactformulier gebruiken.