Fietsknoop app
- Advertentie -
Start | Wandelroute planner

Wandelroute met knooppunten

Volgens het officiële knooppuntennetwerk

Gebruik onderstaande kaart om je eigen route te plannen. Door in te zoomen kun je de kaart in meer detail zien.

Start een nieuwe route en klik op de kaart het eerste knooppunt aan. Klik dan een volgend knooppunt aan en de tussenliggende route wordt voor je berekend. Door een volgend knooppunt aan te klikken kun je de route weer verlengen. Wil je een langere route plannen? In het tekstvak op de kaart kan je een volgend adres of plaatsnaam typen. Fietsknoop toont je de kaart van dat gebied. Klik opnieuw een knooppunt aan en de route wordt automatisch berekend, mits deze niet langer is dan 100 km. Zo kun je in enkele stappen een grotere afstand eenvoudig plannen. Succes!

Wil je je routes bewaren, ze delen met anderen of routes van anderen gebruiken? Maak je eigen account aan via de Registreren-knop. Beschik je al over een Fietsknoop account? Log dan in op je eigen dashboard via de Inloggen-knop.

Kijk ook eens in onze database met heel veel routes van onze gebruikers.

Zoek een route

Maak je eigen route door het klikken van knooppunten op de kaart

Ga naar
waiting
Naar startpunt

Met de knoppen onderin de kaart kun je bepaalde gegevens tonen (groen) of verbergen (blauw). Zo kun je gegevens die voor jou belangrijk op de kaart zien.

Met je gratis Fietsknoopaccount kun je de route bewaren door deze toe te voegen aan je eigen lijst met routes. Heb je nog geen account? Maak er dan gauw een aan! Account maken

En met Fietsknoop[+]Plus kun je meer routes bewaren en heb je nog meer mogelijkheden. Lees hier meer over op onze Pluspagina Fietsknoop[+]Plus

- Advertentie -
© 2024 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy