Fietsknoop app
- Advertentie -
Start | Colofon
Colofon

Colofon

Dit is een website van:

Fietsknoop B.V.
Oranje Nassaustraat 11
6951AS Dieren

Voor meer informatie of hulp in het gebruik van Fietsknoop neem via e-mail contact met ons op.
Ons e-mailadres is info@fietsknoop.nl.

Geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 64652726.

BTW nummer voor de omzetbelasting NL855763024B01.

Bankrekening NL98INGB0007013781 (BIC INGBNL2A).

Kaarten

De kaarten op deze website zijn gemaakt met gegevens van OpenStreetMap.

Gegevens

Fietsknoop gebruikt met toestemming gegevens van Stichting Landelijk Fietsplatform, Stichting Rustpunt, Nederland Fietsland, Vrienden van de Voetveren en CROW-Fietsberaad. Fietsknoop is niet aansprakelijk voor fouten in het materiaal van deze aanbieders.

Knooppunten Nederland

Deze website bevat knooppuntdata die gebaseerd is op de routedatabank van Stichting Landelijk Fietsplatform en Stichting Wandelnet. Copyright van de datasets blijft in alle gevallen bij de Stichting Landelijk Fietsplatform, Stichting Wandelnet, de fietsnetwerk-regio's en de regionale routepartners rusten.

Knooppunten Vlaanderen

Deze website bevat knooppuntendata die eigendom zijn van de Vlaamse Provinciale Toeristische Organisaties Toerisme Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant en Westtoer, verkregen onder een licentie met Toerisme Vlaanderen. Meer info is te verkrijgen via Toerisme Vlaanderen. De Vlaamse Provinciale Toeristische Organisaties en Toerisme Vlaanderen zijn niet verantwoordelijk voor het product waarin deze data worden hergebruikt, noch voor de wijze waarop ze worden hergebruikt.

- Advertentie -
© 2024 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy