Fietsknoop app
- Advertentie -
Start | Adverteren

Adverteren op Fietsknoop

Op de kaart

Heb je een overnachtingsgelegenheid zoals een Bed&Breakfast, pension of hotel? Of een horecagelegenheid zoals een café, restaurant of lunchroom? En lijkt een vermelding op Fietsknoop je wel wat? Neem dan contact op en vraag een vermelding aan op Fietsknoop en breng je gelegenheid onder de aandacht van meer dan 1 miljoen Fietsknoop gebruikers!

Voor een bedrag van € 60,- (exclusief BTW) wordt je gelegenheid tot eind 2024 vermeld op de kaart van Fietsknoop. Een titel, korte tekst, foto, contactgegevens en een link naar je eigen website worden gekoppeld aan de locatie van je gelegenheid.

Je vermelding is voor iedereen zichtbaar via een duidelijke markering op de kaart (bovenste afbeelding) op de plek waar je gelegenheid is. Door op deze markering te klikken komen al je gegevens goed in beeld (onderste afbeelding).

 

Je kunt je nu direct aanmelden met je gegevens

Kaart voorbeeldIn de nieuwsbrief

Fietsknoop heeft een nieuwsbrief die elke maand verstuurd wordt naar meer dan 150.000 Fietsknoop gebruikers. Dit zijn allemaal mensen die zich actief bij Fietsknoop hebben geregistreerd en hebben aangegeven deze nieuwsbrief te willen ontvangen.

Als je direct de actieve recreatieve fietsers en wandelaars in heel Nederland en België wilt bereiken, dan kun je een advertorial in deze nieuwsbrief plaatsen. Deze advertorial staat tussen het eerste en tweede bericht in de nieuwsbrief en is dus altijd goed in beeld. De advertorial kun je voorzien van een link naar je eigen website.

Het tarief voor het plaatsen van een advertorial bedraagt € 600,- (exclusief BTW). De advertorial stem je samen met ons af.

Nieuwsbrief voorbeeld

Op de website

Wil je adverteren op de Fietsknoop website? Het is altijd mogelijk een banner of advertentie te plaatsen voor een bepaalde tijd op de homepage of een andere pagina. Formuleer je wensen en informeer naar de mogelijkheden die er zijn.

Tarieven zijn afhankelijk van de grootte, de frequentie en de duur van de banner of de advertentie.

Ik wil graag meer weten

Wil je meer weten? Geen probleem! Het makkelijkste is om een email te sturen aan info@fietsknoop.nl. We nemen dan snel contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

- Advertentie -
© 2024 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy