Fietsknoop app
- Advertentie -
Start | Info | Fietsroutes

Maak je eigen fietsroutes met knooppunten

Fietsoutes langs knooppunten

Met Fietsknoop maak en bewaar je snel en eenvoudig je eigen fietsroutes. Open in de app de kaart met daarop de knooppunten, klik de knooppunten aan en Fietsknoop berekent automatisch de tussenliggende route en knooppunten.

Is je fietsroute compleet? Dan bewaar je de route in je eigen lijst. Print eventueel je knooppuntenlijst of download de route als GPS bestand. Bewaarde routes kun je later opnieuw openen en bijvoorbeeld met GPS narijden.

Delen

Heb je een leuke route gemaakt en denk je dat die ook interessant is voor andere fietsers, geef aan dat je deze route wilt delen. De route is dan voor iedereen te zien via de app of de website. Als iemand anders de route ook leuk vindt dan voegt hij of zij deze route toe aan de eigen routelijst.

Inmiddels bevat de Fietsknoop database vele duizenden routes die voor iedereen zijn te gebruiken. Als je voor een vakantie of dagje uit een leuke fietsroute zoekt in een ander deel van het land dan kijk je eenvoudig via de fietsknoopkaart naar iets wat bij je wensen past.

Naar de fietsroutes: Alle Fietsknoop fietsroutes

- Advertentie -
© 2024 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy