Fietsknoop app
(Advertentie)
Start | Info | Handleiding

Handleiding

Lees meer over de werking van Fietsknoop.

Bekijk ook onze Nederlandstalige instructiefilmpjes!

Vul een zoekterm in    
- Instellingen

 - Fietsen of wandelen zonder kaartweergave

Fietsen of wandelen zonder kaartweergave is mogelijk voor wie niet Fietsknoop[+]Plus gebruiker is, maar wel graag de route zonder het gebruik van een internetverbinding wil fietsen.


Ga naar 'Instellingen', 'Scherm instellingen' en zet de optie 'Gebruik routes zonder kaart' AAN.Na het openen van je route zie je geen kaart, maar wel de knooppuntenbalk. Met hulp van de spraakondersteuning en de knooppunten in de balk fiets of wandel je eenvoudig je route offline. 


 

#zonderkaart #offline #kaartweergave

https://www.fietsknoop.nl/info/handleiding-item/131/0

- Technisch

 - Offline route gebruiken

Fietsknoop kan offline worden gebruikt en de kaart is te downloaden, met Fietsknoop[+]Plus. Klik hiervoor op het 'download' icoon op het overlayscherm van de eigen route. Wil je een route van iemand anders offline gebruiken? Voeg dan deze route eerst toe aan je eigen lijst met routes. Met behulp van de knooppuntenbalk en de spraakondersteuning kan je de route gebruiken.


NB: bij het verlaten van het route met de gedownloade kaart naar een andere pagina binnen Fietsknoop vervalt de kaartinformatie. 
Het is wel mogelijk om een andere app op de telefoon te openen, om daarna terug te keren naar de gedownloade kaart in Fietsknoop.

#internet #offline #download #fietsknoop-plus

https://www.fietsknoop.nl/info/handleiding-item/10/0

(Advertentie)
© 2022 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy