Fietsknoop app
- Advertentie -
Start | Info | Handleiding

Handleiding

Lees meer over de werking van Fietsknoop. Klik op een onderwerp en je ziet de verschillende items.

Bekijk ook onze instructievideo's.

Instructievideo's

Vul een zoekterm in    
- GPX

 - Geen verbinding mogelijk

Voor een goede werking van Fietsknoop is een internetverbinding noodzakelijk. Geef in de algemene instellingen van je telefoon Fietsknoop altijd toestemming tot je locatie.
NB. Je locatie is alleen tijdens de route bekend bij Fietsknoop. Na het beeindigen van je route worden alle door Fietsknoop gebruikte gegevens gewist.


Als de app hapert en niet goed lijkt te functioneren kan het helpen de app te stoppen en uit je takenlijst te verwijderen. Vervolgens weer starten en kijken of Fietsknoop nu wel goed werkt.


Mocht dit nog steeds geen effect hebben, verwijder dan de Fietsknoop app van je toestel en installeer ze opnieuw uit de app-store. Log opnieuw in om weer toegang tot je account te krijgen.

#gpx #verbinding #internet #toestemming #locatie

https://www.fietsknoop.nl/info/handleiding-item/8/0

- Technisch

 - Offline route gebruiken

Fietsknoop kan offline worden gebruikt en de kaart is te downloaden, met Fietsknoop[+]Plus. Klik hiervoor op het 'download' icoon op de kaart van de eigen route. Wil je een route van iemand anders offline gebruiken? Voeg dan deze route eerst toe aan je eigen lijst met routes. Met behulp van de knooppuntenbalk en de spraakondersteuning kan je de route gebruiken.


NB: bij het verlaten van het route met de gedownloade kaart naar een andere pagina binnen Fietsknoop vervalt de kaartinformatie. 
Het is wel mogelijk om een andere app op de telefoon te openen, om daarna terug te keren naar de gedownloade kaart in Fietsknoop.

#internet #offline #download #fietsknoop-plus

https://www.fietsknoop.nl/info/handleiding-item/10/0

- Advertentie -
© 2024 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy