Fietsknoop app
- Advertentie -
Start | Routes | Beekdaelenroute
Beekdaelenroute | Limburg

Beekdaelenroute

Fietsroute met een afstand van 49.9 km

Fietsknoper Leo Meerts
Routecode 20182596
Datum 23-08-2021
Startadres Dorpstraat 43, 6361 EK Nuth
Afstand 49.9 km
Route delen Met iedereen  
Provincie Limburg
Omgeving Landelijk
Geschikt voor Fiets / E-bike
Beschrijving Fietsen door Beekdaelen is genieten van prachtige natuur, vergezichten, kastelen, cultuurhistorie en uitrusten bij de gezelligste horeca. Met de Beekdaelenroute zie je de regio van haar mooiste kant. De route is zorgeloos te volgen via het fietsknooppuntensysteem. Geniet onderweg van de panorama's over het plateaulandschap, ontdek de leukste plekken op de plattegrond, proef lokale producten en luister naar de inspirerende verhalen van de 'locals'.
De Beekdaelenroute heeft een totale afstand van 50 kilometer en is makkelijk te volgen via de fietsknooppunten en Beekdaelenroute routebordjes. De route is opgedeeld in een noordlus (gele bordjes/26 kilometer) en zuidlus (oranje bordjes/24 kilometer), die aaneen geknoopt kunnen worden. Tussen de knooppunten 87 en 83 vind je de verbindingsknooppunten tussen de noord- en zuidlus. Kijk voor meer informatie op beekdaelenroute.nl.
Het stuk tussen KP 92, 90, 62 en 94 is verwijder omdat dit niet erg interressant is en voor een groot deel langs de grote N-wegen gaat.
Onze waardering 4.0 (op de schaal van 0-5)

Waarderingen van deze route

Er zijn nog geen waarderingen.

 
Gemaakt door
Leo Meerts
Scan route
Scan de code
waiting
Naar startpunt
- Advertentie -
© 2023 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy