Fietsknoop app
- Advertentie -
Start | Routes | Route 20 Sluisjes - Hollands - Sluisjes

Route 20 Sluisjes - Hollands - Sluisjes

Fietsroute met een afstand van 26.0 km

Geniet van kunst, cultuur en natuur
Duin, Horst en Weide is een uniek gebied tussen Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Het gebied verbindt de polders van het Groene Hart met de duinen, het strand en de zee. Dit gebied is eeuwenlang een grote inspiratiebron geweest voor kunstenaars en de woonplaats van invloedrijke verzamelaars.

Tegenwoordig bieden diverse buitenhuizen en hun bijbehorende tuinen tentoonstellingsruimtes of hebben een museale functie. Speciaal voor u zijn fietsroutes uitgezet, zodat u deze regio vol kunst, cultuur en natuur kunt ontdekken.
Fiets bijvoorbeeld van schilderij naar schilderij of maak een fietstocht door adembenemende natuur en bezoek één van de musea. U kunt kiezen uit 5 routes, waaronder een route die zowel voor volwassenen als kinderen is bedoeld. Het overkoepelende thema is: Ode aan het Hollandse landschap.

Kijk voor meer informatie, de beschreven routes met afbeeldingen op de website van het Buitenmuseum: http://buitenmuseum.com/kunstfietsroutes-2/

Route 1
Een prachtige landelijke fietsroute met plekken die als inspiratiebron gediend hebben voor kunstenaars. Met de kunstwerken in het boekje is de schoonheid van dit gebied goed te ontdekken.

Deze route wordt je aangeboden door 1-/..

Fietsroute
Routecode 16564643
Datum 16-08-2020
Startadres Leidsekade 1, 2266 Leidschendam
Afstand 26.0 km
Route delen Met iedereen  
Provincie Zuid-Holland
Omgeving Landelijk
Geschikt voor
Scan route
Scan de code
waiting
Naar startpunt
- Advertentie -
© 2024 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy