Fietsroutes Woudenberg

Wil je in Woudenberg fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Woudenberg te bieden heeft.

Zeist / Woudenberg
35.6 km - Landelijk

Ronde Gereden op 25 november 2019

Leusderheideroute (Maarn-Soesterberg-Woudenberg-Maarn)
33.1 km -

Op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei voert deze afwisselende fietsroute u over heidevelden, door beboste landgoederen, langs rustieke beken en open velden. Het kleinscha­lige en overwegend agrarische gebied van de vallei staat in scherp contrast met het heuvelachtige landschap van het stuwwalgebied. De militaire aanwezigheid in de regio heeft zijn sporen nagelaten. Rond Soesterberg liggen een lucht­machtbasis en diverse kazernes, de Leusderheide, waar de route omheen loopt, is militair oefenter­rein. Het dorp Austerlitz ontstond als legerplaats van de troepen van Napoleon.

woudenberg_ Zeist
52.3 km - Bosrijk

door de natuur in Gelderland

Leersum en woudenberg 50 kilometer
48.6 km - Bosrijk

Met Rob en Truus voor de soest wandeling 16-08-2019

rondje Woudenberg en Mon Chouette vanuit Renswoude
36.9 km - Bosrijk

Mon Chouette is een aan het Valleikanaal gelegen prachtige horecagelegenheid met een voortreffelijke keuken voor lunch en diner.

Rondje Amersfoort via Woudenberg
30.3 km - Bosrijk

Langs Valleikanaal en door de Treek

AMersfoort - Woudenberg
66.4 km - Bosrijk

Weinig bankjes, veel schaduw mooie route veel ijs aan het eind. Bos, water, weilanden. Een paar drukke wegen. Koffie om 10 uur bij Klein Zwitserland, om 11 uur langs het kanaal en om half 12 bij Aart Janssen

Rondom Woudenberg
50.6 km - Bosrijk

De fietsroute voert je door bossen rondom Woudenberg en Amerongen. Je komt langs de "Pyramide van Austerlitz". Aangelegd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte door Franse soldaten. Beklim de top en geniet van het weidse uitzicht! Bij Amerongen kunnen de klimliefhebbers van de route afwijken en de bekende Bergweg nemen. Lekker steil omhoog!