Fietsroutes Saasveld

Wil je in Saasveld fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Saasveld te bieden heeft.

Saasveld - Oldenzaal
36.0 km - Landelijk

Hengelo Saasveld Oldenzaal

Saasveld
30.9 km - Landelijk

Afsnijden. Niet over de A1

Albergen - Saasveld - Hulsbeek - Weerselo - Albergen
44.9 km - Bosrijk

Prachtig Twents Coulissen Landschap en een mooi stuk rondom “Het Hulsbeek”, dan via Weerselo komen we ook langs het Almelo - Nordhorn Kanaal om daarna te eindigen bij de start. Dat is bij café Fraans-Marie.

Hengelo Ikea-Borne-Saasveld
44.4 km - Landelijk

Vanaf parkeerplaats bij Ikea op fietspad rechtsaf naar knp 79 plm. 150 meter

Waterreggeroute Almelo Saasveld Albergen
39.1 km -

Parkeerplaats bij knp 52 De Waterreggeroute loopt door het laagst gelegen deel van de Twentse stedenband. Al het hemelwater dat in het oosten en midden van Twente valt, stroomt via een stelsel van beekjes naar dit punt. Niet voor niets heet een buurtschap in dit gebied Waterregge – u fietst er langs.

Ikea Hengelo-Deurningen-Saasveld
49.2 km - Landelijk

Start vanaf parkeerplaats IKEA op fietspad links naar knp 16 (staat bordje). Let op bij knoopunt 77 staat rechtdoor 87 dat moet zijn 38 volg deze en je komt bij 38. Is gemeld is mogelijk al veranderd Mooie afwisselende route

Saasveld en omgeving
55.0 km - Landelijk

Fietsen langs eeuwenoude Saksische boerderijen, heggen en houtwallen, door prachtige beekdalen en dichte bossen en over oude landweggetjes met herkauwende koeien in sappige groene weiden.

Oldenzaal, Saasveld, Albergen, Hertme, Deurningen
38.2 km - Overig

Oldenzaal, Saasveld, Albergen, Hertme, Deurningen en weer naar Oldenzaal