Fietsroutes Middelburg

Wil je in Middelburg fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Middelburg te bieden heeft.

Middelburg - Domburg 60km
60.4 km - Waterrijk

Middelburg - Domburg - Middelburg; vanuit Middelburg richting Domburg, in een grote ronde terug naar Middelburg. Je passeert er de kustlijn en fietst door de duinen.

naar middelburg
13.1 km -

vanuit Zoutelande

Hotel Middelburg door dorpjes
58.1 km - Waterrijk

Middelburg, Brigdamme, Sint Laurens, Veere, Arnemuiden, Fort Rammekens, Vlissingen, Souburg, Middelburg.

Hotel Middelburg door pittoreske dorpjes
55.8 km - Landelijk

Routelangs de Zeeuwse kusten van Westkapelle, Zoutelande en Domburg, div bunkers die deel uitmaakte van de Antlantik-Wall en div pittoreske dorpjes.

Hotel Middelburg Kanaalroute
45.4 km - Waterrijk

Kanaalroute door Walcheren verbindt Middelburg met Veere en Vlissingen, gegraven tussen 1870 en 1873 om Middelburg weer verbinding te geven met de open zee

Hotel Middelburg rondom Walcheren
68.2 km - Waterrijk

Rondom Walcheren, oorlogsmonument op de dijk van West-Kapelle, badplaats Domburg,vestingstadje Veere, door Middelburg terug naar van der Valk

Walcherse kust - bunkers en Middelburg
56.7 km - Landelijk

Een fietstocht langs de prachtige Zeeuwse kusten van Westkapelle, Zoutelande en Domburg. Tegelijk is er ook aandacht voor de bunkers die deel uitmaakten van de Atlantik Wall in WO2 en rijden we langs pittoreske buurten in Middelburg. Parkeren kan gemakkelijk aan de start (knooppunt 10) vlakbij Westkapelle op een ruime parking (coördinaten 51.549099, 3.460221)

Rondje Vlissingen Middelburg
30.4 km - Landelijk

Rondje Vlissingen Middelburg over de zeedijk.

Rondje Veere Middelburg
44.4 km - Landelijk

vertrek van Zand villa's Groote duinen eerst naar Veere dan met het pontje over van Kamperland naar Veere en via Middelburg terug leuke route en het is zeker een aanrader dan af te sluiten bij Seafarm om lekker vis te eten.

Middelburg Van der Valk
74.8 km - Waterrijk

Van der Valk rond de Veerse meren

Middelburg Vlissingen
36.8 km - Landelijk

Langs de duinen en het water naar Vlissingen

Domburg-Veere-Middelburg-Vlissingen-Zoutelande-Domburg
61.0 km - Waterrijk

vertrek Domburg achter de kustlijn richting vrouwenpolder naar het mooie Veere (stop zeker de moeite) dan langs het veerse meer naar middelburg en verder naar vlissingen waar je langs de Westerschelde richting zoutelande rijdt heel mooi langs de waterlijn. Vlissingen en zoutelande aanraders om eens halt te houden om vandaaruit langs Westkapelle terug in Domburg aan te komen. ruime parking tss punt 10-14

Middelburg-Zoutelande “Heen en Terugje”
68.1 km -

Zoveel mogelijk langs de kust. Geen rondje maar een “heen en terugje”