Fietsroutes Kamerik

Wil je in Kamerik fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Kamerik te bieden heeft.

Rondje Kamerik, Vinkeveen, Breukelen.
59.9 km - Landelijk

Kamerik, Wilnis, Vinkeveen, Loenersloot, Vreeland, oud-Loosdrecht, Breukelen, Kockengen, Teckop.

JKG Harmelen - Woerden - Kamerik- Haarzuilens
26.2 km - Landelijk

Vleuten - Harmelen - Kamerik en langs Haarzuilens weer terug

GROENE HART: Kamerik - Loenderveense Plas - Spanderswoud - Nieuwersluis
82.4 km - Overig

Van alles wat deze route. De hele route is het genieten van: Landelijk, Bosrijk, Waterrijk. Rond om Spanderswoud is heel bijzonder en het pondje bij Nieuwer ter Aa - Breukelen blijft leuk. NNB: Laat even weten hoe je de route hebt ervaren. Tips om deze route te verbeteren zijn welkom.

GROENE HART: Kamerik - Woerden - Haarzuilens - Breukelen - Loenen
58.0 km - Overig

GROENE HART Route met veel "verborgen" fietspaadjes dwars door de natuur :-) en uiteraard langs Kasteel "de Haar" AANRADER: Bij knoop 36 (richting knoop 62) kun je via een verhard grindfietspaadje binnendoor (= Bosdijk + uitweg van Portengen huisnr. 108) Veel mooier dan via de weg! PARKEERTIP: Knoop 71, langs de Oudelandseweg tussen "de Kruipin en de Meanderbrug" is een parkeerstrook aan de "Oude Rijn" NB: Laat even weten hoe je de route hebt ervaren. Tips om deze route te verbeteren zijn welkom.

GROENE HART: Kamerik - Vreeland - Nederhorst den Berg - Naald van Nigtevecht
76.3 km - Overig

ZEER MOOIE GROENE HART ROUTE: Van het begin tot het eind genieten van heel afwisselende natuur en omgevingen. Groot deel van de fietsroutes langs verrassende binnendoor weggetjes en door prachtige dorpskernen. PARKEERTIP: Knoop 71, langs de Oudelandseweg tussen "de Kruipin en de Meanderbrug" is een parkeerstrook aan de "Oude Rijn" AANRADER: Bij knoop 36 (richting knoop 62) kun je via een verhard grindfietspaadje binnendoor (= Bosdijk + uitweg van Portengen huisnr. 108) Veel mooier dan via de weg! PONTJE: Vaartijden van het pontje bij Nigtevecht controleren op de website! Zomerregeling is ca: 10-18hr. NB: Laat even weten hoe je de route hebt ervaren. Tips om deze route te verbeteren zijn welkom.

Woerden-Kamerik
53.3 km - Landelijk

51 km Naar Bodegraven-Nieuwerbrug-Woerden-Kamerik-WoerdensVerlaat-Noorden-Nieuwkoop-Zwammerdam-Alphen a/d Rijn.

GROENE HART: Kamerik - Noorden - Vrouwenakker - Braasemermeer - Meije
73.5 km - Waterrijk

Prachtige fiets-route in het Groene Hart. Kamerik - Noorden - Vrouwenakker - Braasemermeer - Roelofarensveens - Langeraar - Korteraar - Aarlanderveen - De Meije - Kamerik. PONTJE: Vaartijden van het pontje bij Woubrugge - Roelofarendsveen controleren op de website! Zomerregeling is ca: 10-18hr NB: Laat even weten hoe je de route hebt ervaren. Tips om deze route te verbeteren zijn welkom.

kamerik
51.5 km - Waterrijk

het groene Utrecht

GROENE HART: Kamerik - Reeuwijk - Vlist - Lek - Oudewater - Woerden
68.7 km - Waterrijk

PRACHTIGE GROENE HART ROUTE: Grootste deel van de route via pittoreske tussendoorweggetjes langs diverse watertjes met statige huizen, boerderijen en landelijke uitzichten + mooie stukken door de Reeuwijkse plassen, langs de Vlist en langs de Lek. PARKEERTIP: Knoop 71, langs de Oudelandseweg tussen "de Kruipin en de Meanderbrug" is een parkeerstrook aan de "Oude Rijn" UPDATES: 13-5-2020 route update door knooppuntwijziging doorgevoerd. NB: Laat even weten hoe je de route hebt ervaren. Tips om deze route te verbeteren zijn welkom.

GROENE HART: Kamerik - Oudewater - Langs de Lek - IJsselstein
59.9 km - Overig

PRACHTIGE GROENE HART ROUTE: Grootste deel van de route via pittoreske tussendoorweggetjes langs diverse watertjes met statige huizen, boerderijen en landelijke uitzichten + een mooi stuk langs de Lek. Ook de Zuid Ijsseldijk tussen de Knooppunten 81-79-89 is het benoemen waard. PARKEERTIP: Knoop 71, langs de Oudelandseweg tussen "de Kruipin en de Meanderbrug" is een parkeerstrook aan de "Oude Rijn" NB: Laat even weten hoe je de route hebt ervaren. Tips om deze route te verbeteren zijn welkom.

GROENE HART: Kamerik - Vinkeveen - Ronde Hoep - Mijdrecht
58.8 km - Waterrijk

Zeer mooie route in het GROENE HART langs de riviertjes Oude Waver, Bullewijk en Amstel en langs de Vinkeveense Plassen. Genieten van de rustige binnendoor weggetjes langs boerderijen, statige huizen en landelijke uitzichten. NB: Laat even weten hoe je de route hebt ervaren. Tips om deze route te verbeteren zijn welkom.