Fietsroutes Hulst

Wil je in Hulst fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Hulst te bieden heeft.

Rondje boven Hulst
47.9 km - Landelijk

Het is een prachtig gevarieerd fietsgebied, met paar kleine stukjes zandpad. Wel erg jammer dat bij het natuurgebied Verdronken land van Saeftinghe officieel geen plekjes zijn waar je over de dijk kunt kijken en de route niet loopt langs de vogelkijkhut. Die is twee km verderop na kp 59 langs de dijk verderop.

Houthulst natuur en soldaten
47.9 km - Landelijk

Vertrek: Vrijbos, Eugène de Grootelaan, Houthulst. (kleine parking)

Westdorpe - Hulst - Axel
51.4 km - Landelijk

Voor deze route wordt her vertrokken aan de kerk van Westdorpe. Van daaruit gaat het door de polders en via Zuiddorpe naar Koewacht. Nu gaat het via een smalle onverharde weg (moet je zeker doen!) langs de Staats-Spaanse Linies. Vervolgens rijden we via Heikant en Sint-Jansteen naar Hulst. Na een terrasje kunnen we onze weg vervolgen (via oude ruines en mooie kreken) naar Axel en terug naar Westdorpe

Bavikhove-Kuurne-Lendelede-Hulste-Bavikhove
17.8 km - Landelijk

Heel mooi ritje van 17,1 km. Rustig, verkeersarm en landelijk. Een aanrader.

Ossenisse (Hulst)
42.9 km - Landelijk

Foto's te bekijken op: www.happysworld.be doorklikken op fietsen 2013

Rondje Hulst Noord - West
32.2 km - Landelijk

Door de polders over de dijken via Terhole naar Zaamslag Veer om vervolgens via de camping Klein Cambron te Luntershoek weer terug te keren naar Hulst.

Hulst en omgeving
60.7 km - Landelijk

Fietsen in een gevarieerd landschap met een eeuwenoud vestingstadje, kreken en geulen, bossen en het grootste brakwaterwildernis van Europa.

Hulst en omstreken
52.1 km - Waterrijk

Centraal in de gemeente Hulst te Zeeuws-Vlaanderen ligt de vestingstad Hulst. In het uitgestrekt poldergebied eromheen liggen veertien dorpskernen, ieder met een eigen identiteit.