Fietsroutes Delden

Wil je in Delden fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Delden te bieden heeft.

Delden-Hengelo-Twickel
37.9 km - Bosrijk

Mooie afwisseling van akkerland en oude bossen. Het eerste stuk slingert door de arbeiders- en villawijken van Hengelo met vele oude kastanjebomen. Het tweede stuk door het oude landgoed van Twickel.

Aparthotel Delden - Koeien uit het Oosten
45.6 km - Bosrijk

- Vanaf het hotel fietsen tot aan het einde van de straat. Rechtsaf en direct linksaf (naar boven). Beginnen bij knooppunt nr. 4. - Op de weg van knooppunt 11 treft u een horecapunt. - Op de weg van knooppunt 6 kunt u van route afwijken naar een horecapunt. Op de Hagmolenweg rechtdoor (i.p.v. rechtsaf zoals het knooppunt aangeeft) naar horecapunt “Het Andere Leven”. - Na het bezoek aan “Het Andere Leven” terugfietsen en links afslaan het bospad in en verder fietsen naar knooppunt 2. Goed opletten. Het nummer staat alleen op de heenweg aangegeven. - Bij knooppunt 2 links het bospad volgen. - Op de route van 75 naar 76 komt u langs de Wagyu koeienboerderij. De boerderij bevindt zich na ± 800 m. aan uw rechterzijde, Langestraat 161. - Op de weg van knooppunt 76 naar beneden fietsen. Daar rechts afslaan, meteen links en rechtdoor fietsen richting Aparthotel Delden.

Delden, Kaasboerderij Kaamps 50 km
48.2 km -

Delden, Kaasboerderij Kaamps 50 km

Rondje Tubbergen-Delden
74.1 km - Bosrijk

prachtige route door Twente met open landschap, bos en landgoed Twickel.

Delden
70.2 km -

Zutphen Delden

Delden en omgeving
48.7 km - Landelijk

Beleef op de fiets het typische Twentse coulisselandschap met boerderijen en landerijen.

Abt Delden/Bentelo/Berkum
22.2 km - Bosrijk

Prachtige route, over mooie paden en langs leuke weggetjes en beekjes. Wat is landgoed Twickel toch mooi.

Ambt Delden/Goor
28.6 km - Waterrijk

Erve de koekoek, Ambt Delden/Goor

Rijssen-Markelo-Delden
64.5 km - Landelijk

Prachtige route, tussen 13 en 44 theeschenkerij Schutte met heerlijke zelf gemaakte appeltaart

Aparthotel Delden - Oele en Asbroek
28.0 km - Bosrijk

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en meteen linksaf omhoog. Daarna links over de brug, daar begint knooppunt 4. - Op de weg van knooppunt 33 staat de Oelemolen, daar is ook een rustplaats. - Op de weg van knooppunt 39 staat een oorlogsmonumentje. - In Boekelo bij knooppunt 38 (t-splitsing Windmolenweg) naar knooppunt 37 vindt u voldoende horecapunten. - Op de weg van knooppunt 20 moet u een klein stukje door het mulle zand fietsen/lopen. Ook komt u een rustplaats tegen. - Let op bij knooppunt 10!: bij het fietspad, bruggetje over wordt het knooppunt 11. - Op de weg naar knooppunt 11 in Beckum treft u weer een horecapunt. - De weg van knooppunt 3 loopt over het Kerkveldervoetpad en loopt over in Flierveldsweg. De weg is ± 5 km. lang. - Bij knooppunt 4 over de brug naar beneden, daar rechtsaf meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Lonnekermeer
42.8 km - Overig

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en meteen linksaf omhoog. Daarna links over de brug, daar begint knooppunt 4. - Op de weg van knooppunt 33 staat de Oelemolen, daar is ook een rustplaats. - Op de weg van knooppunt 30 gaat u over het viaduct, daarna haakse bocht rechtsaf slaan. Stuk eigen weg. - Op de weg van knooppunt 25 komt u langs een rustplaats, Stal Driene. - Op de weg van knooppunt 98 komt u langs het Lonnekermeer. - Let op: op de weg van knooppunt 93, moet u de Oldenzaalsestraat oversteken, 100 meter rechtdoor en daarna rechtsaf naar knooppunt 93. - Bij knooppunt 4 over de brug naar beneden, daar rechtsaf meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Delden Twickel
36.6 km - Landelijk

Tussen de grotere steden Almelo en Hengelo liggen de plaatsjes Delden en Twickel. In Delden vind je diverse mooie molens, een zoutmuseum en de oude Blasiuskerk. Twickel is bekend van het landgoed Twickel, wat al in de 14e eeuw bekend is.