Fietsroutes Delden

Wil je in Delden fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Delden te bieden heeft.

Abt Delden/Bentelo/Berkum
20.1 km - Bosrijk

Prachtige route, over mooie paden en langs leuke weggetjes en beekjes. Wat is landgoed Twickel toch mooi.

Ambt Delden/Goor
29.3 km - Waterrijk

Erve de koekoek, Ambt Delden/Goor

Twentekanaal, Bornerbroek, Ambt Delden 29.4 km
29.4 km - Bosrijk

Parkeren: Bij Bistro Le Primeur Hele mooie route, wel veel zandwegen. zowel landelijk als bosrijk en leuke waterplekken

Zenderen-Delden-Hengelo-Hertme
50.5 km - Landelijk

Super mooie route langs kasteel Twickel en Twenterijnkanaal

Rondje Delden
45.0 km - Bosrijk

Start knooppunt 76. (Langestraat 55, Delden

rondje delden borne
33.9 km - Landelijk

rondje langs twickel, hellecaterveld en langs kanalen in hartje Twente

Rondom Delden
25.2 km - Landelijk

Hele mooie route.gedeeltelijk bosrijk en gedeeltelijk landelijk

Delden-Hengevelde-Bentelo-Delden
33.9 km - Landelijk

Rondje Delden met Hengevelde en Bentelo.

Riondje Beckum, Delden en Hengelo
47.2 km - Bosrijk

Een rondje Boekelo, Beckum, Delden langs het kanaal en door de bossen. Vertrek was voor ons de Broeierd.

Borne-Hengelo-Delden
46.0 km - Stedelijk

Route door buitenwijken en de steden.

Rijssen-Markelo-Delden
62.3 km - Landelijk

Prachtige route, tussen 13 en 44 theeschenkerij Schutte met heerlijke zelf gemaakte appeltaart

Aparthotel Delden - Oele en Asbroek
26.7 km - Bosrijk

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en meteen linksaf omhoog. Daarna links over de brug, daar begint knooppunt 4. - Op de weg van knooppunt 33 staat de Oelemolen, daar is ook een rustplaats. - Op de weg van knooppunt 39 staat een oorlogsmonumentje. - In Boekelo bij knooppunt 38 (t-splitsing Windmolenweg) naar knooppunt 37 vindt u voldoende horecapunten. - Op de weg van knooppunt 20 moet u een klein stukje door het mulle zand fietsen/lopen. Ook komt u een rustplaats tegen. - Let op bij knooppunt 10!: bij het fietspad, bruggetje over wordt het knooppunt 11. - Op de weg naar knooppunt 11 in Beckum treft u weer een horecapunt. - De weg van knooppunt 3 loopt over het Kerkveldervoetpad en loopt over in Flierveldsweg. De weg is ± 5 km. lang. - Bij knooppunt 4 over de brug naar beneden, daar rechtsaf meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Lonnekermeer
41.5 km - Overig

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en meteen linksaf omhoog. Daarna links over de brug, daar begint knooppunt 4. - Op de weg van knooppunt 33 staat de Oelemolen, daar is ook een rustplaats. - Op de weg van knooppunt 30 gaat u over het viaduct, daarna haakse bocht rechtsaf slaan. Stuk eigen weg. - Op de weg van knooppunt 25 komt u langs een rustplaats, Stal Driene. - Op de weg van knooppunt 98 komt u langs het Lonnekermeer. - Let op: op de weg van knooppunt 93, moet u de Oldenzaalsestraat oversteken, 100 meter rechtdoor en daarna rechtsaf naar knooppunt 93. - Bij knooppunt 4 over de brug naar beneden, daar rechtsaf meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Kaasboerderij Kaamps
46.4 km - Overig

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde weg rechtsaf en rechtdoor fietsen. Na het viaduct staat het bord met knooppunt 76. - Op de weg van knooppunt 74 ligt links Kasteel Twickel en even verder de tuinen van Kasteel Twickel (deze zijn te bezichtigen). - Na ± 200 meter ligt rechts museumboerderij de Wendezoele - Bij knooppunt 74 ligt de Noordmolen - Knooppunt 14 is midden in Borne (genoeg terrasjes) - Bij knooppunt 90 gaat u van de route af. U gaat rechtsaf de Hoofdstraat in (langs het tankstation) - Aan het einde van de straat links afslaan langs tuincentrum Borghuis. Een klein stukje verder ligt rechts de Kaasboerderij Kaamps. Daar kunt u ook genieten van koffie – appelgebak – broodjes etc. - Na een verblijf bij Kaasboerderij Kaamps gaat u rechtsaf de Vliegveldweg af. Na ± 1 km. Slaat u rechtsaf de Borgmanweg op. Dan zit u op de weg van knooppunt 93. - Op de weg van knp. 97 komt u de door de stad Hengelo (terrasjes) - Op de weg van knp. 96 staat na de oversteek bij het politiebureau geen bord. U houdt rechts aan tussen de rood met witte paaltjes de Emmastraat in. Deze fietst u door tot na de viaducten. Daar staat weer een bord met knp. 96. - Op de weg van knp. 4 links aanhouden onder het viaduct door en langs het kanaal.

Aparthotel Delden - Hondeborg en Woolde
25.7 km - Overig

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en rechtdoor fietsen. - Na het viaduct staat knooppunt 76 aangegeven. - Op de weg van knooppunt 74 komt u langs kasteel Twickel, de tuinen van Twickel en museumboerderij de Wendezoele. - Op de weg van knooppunt 74 naar knooppunt 69 ziet u de Noordmolen. - Na ± 11 km fietsen komt u langs een prachtig rustpunt (Hondeborg) met horecapunt. - Op de weg van knooppunt 71 fietst u door het centrum van Borne met diverse horecapunten. - Op de weg van knooppunt 4 na het viaduct links aanhouden – langs het kanaal fietsen. - Op de weg van knooppunt 76 naar beneden fietsen. Daar rechtsaf slaan, meteen links en rechtdoor fietsen richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Hertme en Oud Borne
33.3 km - Overig

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en rechtdoor fietsen. - Na het viaduct staat knooppunt 76 aangegeven. - Op de weg van knooppunt 65 naar 12 komt u door Hertme, hier vindt u 2 horecagelegenheden. - Op de weg van knooppunt 14 komt eerst door Oud Borne. Als u de weg vervolgt komt u verderop door het centrum van Borne met diverse horecagelegenheden. - Bij bord “u nadert knooppunt 4” niet naar boven fietsen, maar rechtdoor. Meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Twickel - lange route
41.3 km - Bosrijk

- Bij het hotel rechtsaf. Einde van de straat rechtsaf en meteen linksaf naar boven. Voor de brug tussen de rood-witte hekken door (bord knooppunt 81 ontbreekt) - Op de weg van knooppunt 77 naar knooppunt 78 (na de brug) bij T-splitsing linksaf. Bord knooppunt 77 ontbreekt. - Op de weg van knooppunt 76 ligt links museumboerderij de Wendezoele. Iets verderop rechts liggen de Tuinen van Twickel en de Landgoedwinkel. Geopend woensdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur. - Bij bord “u nadert knooppunt 4” niet naar boven fietsen, maar rechtdoor. Meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Twickel - korte route
25.7 km - Bosrijk

- Bij het hotel rechtsaf. Einde van de straat rechtsaf en meteen linksaf naar boven. Voor de brug tussen de rood-witte hekken door (bord knooppunt 81 ontbreekt) - Op de weg van knooppunt 77 naar knooppunt 78 (na de brug) bij T-splitsing linksaf. Bord knooppunt 77 ontbreekt. - Op de weg van knooppunt 76 ligt links museumboerderij de Wendezoele. Iets verderop rechts liggen de Tuinen van Twickel en de Landgoedwinkel. Geopend woensdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur. - Bij bord knooppunt 76 kunt u richting hotel fietsen. Volg de borden knooppunt 4. Bij driesprong niet naar boven fietsen maar rechtdoor – direct linksaf richting hotel.