Fietsroutes De Waal

Wil je in De Waal fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van De Waal te bieden heeft.

Waalstrand-Langs de Waal-Nijmegen
37.0 km - Waterrijk

Vanaf camping Waalstrand fietsen naar Nijmegen langs de Waal. Check de vaartijden van het pondje door op het icoon te klikken.

Rondje vanuit Druten om de Waal, 2 x met een pontje * Vogelhuis
36.4 km - Waterrijk

Rondje vsnuit Druten om de Waal, 2 x met een pontje * Vogelhuis

Rondje langs de Waal vanaf Waardenburg en terug
34.1 km - Waterrijk

Mooie route langs de Waal. Je fiets over dijkjes door kleine dorpjes. Tussen knooppunt 90 en 01 even van de route afwijken als je toe bent aan een kopje koffie met iets lekkers. In Herwijnen/Kerkeneinde ( Schoutensteeg in fietsen) bij de plaatselijke bakker/lunchroom ( Achterweg 28) lekker op het terras is het goed vertoeven.

Langs de Waal
67.9 km - Waterrijk

Start B&B Snellestein, Diepersestraat 1, Neerijnen.Vanuit B&B links Zwarte Kade op, bocht naar links Estse Omloop, rechtsaf naar KP74, route volgen. Eindpunt KP74 richting KP14, linksaf bij Estse Omloop, bocht naar rechts Zwarte Kade op na B&B.

Naar Nijmegen langs de Waal en via de Maas terug naar Tiel
97.6 km - Landelijk

Vanuit Tiel door het gebied van Maas en Waal langs de Waal naar Nijmegen en langs de Maas terug naar Beneden-Leeuwen en Tiel.

rondje de Waal
52.4 km - Landelijk

mooie route langs de dijk.

oversteek de Waal
32.5 km - Waterrijk

leuke route met twee keer de Waal oversteken

Camping de Pit, langs de Linge en de Waal
59.5 km -

Camping de Pit, Beesd, Deil, Geldermalsen, Passewaaij, Ophemert, Dikke Toren, Heerwaarden, Zaltbommel, Waardenburg, Tuil, Beesd

langs de Waal en Nederrijn
53.0 km - Waterrijk

Start in de bekende fruitstad Tiel. De route brengt je langs de Waal, via Beneden-Leeuwen en Boven-Leeuwen. Controleer de voetveren, misschien zijn ze niet het hele jaar open! Steek bij Druten de Waal over en fiets tot aan de Rijn. Via Lienden en Ommeren kom je weer terug in Tiel. NB. check vooraf de vaartijden van de veerponten door op het veer-symbool te klikken!