Fietsroutes Dalfsen

Wil je in Dalfsen fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Dalfsen te bieden heeft.

Raalte Dalfsen
53.1 km -

Rondje Raalte Dalfsen

Ommen Dalfsen via de Vecht
43.6 km - Landelijk

van Ommen naar Dalfsen langs de Vecht.

Fietsroute Dalfsen
51.3 km - Landelijk

Dalfsen, Emmen, Broekhuizen, Ankum Een fietsroute rondom Dalfsen. Geniet van de kronkelende Overijsselse Vecht. Deze rivier stroomt vanaf het Duitse Munsterland richting het Zwarte Water in Zwolle. Via de buurtschappen Millingen, Rechteren en Vennenberg fiets je rond het Sterrenbos, dat ten zuiden van Dalfsen ligt. De route maakt een kleine omweg richten Emmen. Vanuit Emmen fiets je weer naar de Overijsselse Vecht, om over te steken richting Broekhuizen. Vanaf hier maakt de route een mooie boog via Ankum, Engelland en Welsum.

SVR Fietsrondje Dalfsen Ommen
47.1 km - Landelijk

Dalfsen, Ommen Het startpunt en eindpunt van deze fietsroute is Mini camping de Kemminckhorst in Dalfsen. Prachtig gevarieerde route door het Vechtdal. Als je door het Vechtdal fietst zie je de Overijsselse Vecht die hier stroomt en in deze regio zijn bijna alle Nederlandse landschappen te vinden. Met een keur aan heidevelden en dorpjes zou je je bijna afvragen waar je bent. Met de bijzondere landgoederen, de rivier en de uitzichten langs de route met oude boerderijen, dorpen en natuurlijk prachtige bezienswaardigheden zou je bijna vergeten dat je in Nederland aan het fietsen bent...

Rondje Overijsselse Vecht langs bosrand en aeroclub, Vilsteren stuw Dalfsen...
63.6 km - Bosrijk

Landelijke route met water en bos langs de Overijsselse vecht en Beneden regge. Via de bosrand en Langs Giethem naar de Beneden Regge, stuw Vilsteren rchting Dalfsen. Ruim om Hessenpoort heen via knooppunt 42 en 68 terug naar 47.

ommen lindenbergh Dalfsen
35.7 km - Landelijk

Rondje dalfsen Ommen vanuit landgoed Lindenbergh

Dalfsen, Vilsteren en Dalfsen - Eindh.Dagbl.:route-tips
28.2 km - Bosrijk

ED-Ontdek de regio-De mooiste fiets- en wandelroutes in de buurt. Route.nl route nr. 135550. Genietmoment: Hotel Het Roode hert, Hessenweg 41, Dalfsen. Bezienswaardigheid: kasteel Rechteren, Dalfsen.