Fietsroutes Culemborg

Wil je in Culemborg fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Culemborg te bieden heeft.

Bloesemroute Zoelen Gelderm Culemborg
38.5 km - Landelijk

goede grote parkeerplaats bij sportveld Zoelen. Slechts 100 meter van startknooppunt 69. Een stuk door de prachtige bloeiende boomgaarden en langs de rivier de Lek waar je kunt genieten van de prachtige wolkenvelden.

Den Bosch - Zaltbommel - Culemborg - Utrecht
53.6 km -

Route van station Den Bosch naar Utrecht Centraal

Van Culemborg naar Houten rechtsom
18.1 km -

Van station naar station fietsroute.

van Culemborg naar Lunetten
20.1 km -

Van station naar station fietsroute.

van Culemborg naar Bunnik
20.8 km - Landelijk

Van station naar station fietsroute.

Geldermalsen-Culemborg-Houten
33.3 km - Landelijk

One-way cycling route from the train station at Geldermalsen through Culemborg to Houten train station. Very picturesque. The route goes in woods, alongside farms, and along some water.

Gouda-Culemborg-Zaltbommel-Biesbosch-Dordrecht
168.6 km -

Meerdaagse tocht van NS-station Gouda naar NS-station Dordrecht

camping vergarde wijk bij duurstede/culemborg
52.4 km - Waterrijk

Vanaf de camping is het drie km naar het beginpunt in Buren. Oversteken met pontje(€1,70) naar wijk bij duurstede. Daar kun je in het stadje even rondrijden alvorens de route verder te vervolgen. Route loopt langs sluizen die de LEK met het Amsterdam Rijn kanaal verbinden. Daarna rijd je verder via de lekdijk richting Culemborg. Oversteken met pontje(1 euro). Dan via mooie route langs diverse wateren en voor klein deel over zeer smal iets verhard pad, weer richting Buren.Advies: koffie bij pon

Houten - Lekdijk - Culemborg - Goy
35.8 km - Waterrijk

Met het pontje over de Lek. Bij de oversteek staat in de zomer "lekkers aan de lek", waar ze koffie, thee en ander lekkers hebben op een hele mooie plek aan de lek.