Fietsroutes Brummen

Wil je in Brummen fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Brummen te bieden heeft.

(NS-station) Brummen naar Apeldoorn over landgoederen en natuurgebied
24.8 km - Landelijk

Van mooi Brummen via landgoederen Leusveld en Voorstonden naar Apeldoorn. Bos en boerenland. Natura 2000. OV-fietsen op station Brummen. Horeca in Brummen en Apeldoorn.

(NS-station) Brummen naar Arnhem via Veluwezoom en Posbank
30.4 km - Bosrijk

Van mooi Brummen aan de IJssel omhoog de Veluwe op. Via de bos en hei van Veluwezoom en Posbank naar de parken en het centraal station van Arnhem. OV-fietsen op station Brummen. Horeca in Brummen en Arnhem.

(NS-station) Brummen langs de IJssel - 2 pontjes
22.1 km - Landelijk

Van (NS-station) Brummen naar (NS-station) Dieren. En langs de andere IJsseloever terug. Mooi Brummen. Pontje. Pittoresk Bronkhorst. Pontje. Oud Dieren. Klein Leuvenheim. Ruim een uur. OV-fietsen op station Brummen en op station Dieren. Horeca in Brummen, Bronkhorst en Dieren.

(NS-station) Brummen naar Zutphen via 2 IJsselbruggen
28.9 km - Landelijk

Van (NS-station) Brummen naar (NS-station) Zutphen. Langs de ene IJsseloever heen en langs de andere terug. Mooi Brummen. Prachtige uiterwaarden. Gezellig Zutphen. Natura 2000 landgoederen. OV-fietsen op station Brummen en op station Zutphen. Horeca in Brummen en Zutphen.

(NS-station) Brummen rondje Veluwe bos en heide.
34.3 km - Bosrijk

Mooi Brummen. Laag Soeren. Bos en heide van Veluwezoom en Loenermark. Prachtig Loenen. Landgoed het Leusveld. Stoomtrein in Eerbeek. Horeca in Brummen, Laag Soeren, Eerbeek en Loenen. OV-fietsen op station Brummen.

Brummen veluwe
34.7 km - Bosrijk

langs kleine dorpjes en steden

Van Rheden naar Brummen langs water
32.4 km -

Van station naar station fietsroute.

rondje montferland vanuit Brummen
146.1 km - Heuvelachtig

vanuit Brummen over rivieren dijken naar Elten, Stokkum, s' Heerenberg, Zeddam, Beek e weer naar Doesburg, Bronkhorst en Brummen.

Rondje Brummen
80.9 km - Landelijk

vanaf herberg de Gouden Leeuw. Hele mooie route door het vlakke landschap maar vanaf km 40 begint het klimwerk. Vooral die lange routes 16 en 17 zijn prettige trainingsopdrachten.

Dieren, Brummen, Dieren.
22.7 km - Overig

Tochtje met twee pontjes over de IJssel. Dieren Brummen Dieren.