Fietsroutes in lonneker

Fiets met knooppunten langs de mooiste plekken. Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van lonneker te bieden heeft.

rondje lonneker
22.0 km - Landelijk

bijna geen auto's te bekennen

32km Oldenzaal Lonneker Vliegveld Twente Deurningen Hulsbeek
30.9 km - Landelijk

Rondje vliegveld Twente en Deurningen vanuit Oldenzaal

Rondje Enschede-Lonneker
22.5 km - Landelijk

Mooie route door het buitengebied

Natuurgebieden buitenaf (Lonneker / Oldenzaal / de Lutte / Losser)
39.4 km - Landelijk

Je komt door maar liefst vier natuurgebieden: Snippert, Egheria, Duivelshof en Boerskotten. Egheria staat bekend als stiltegebied, Boerskotten ligt aan twee kanten van de A1. Maar dankzij een ecoduct en wildpassages laten zelfs kieskeurige dieren als de das zich niet afschrikken en zoeken zij hier de rust. De vier natuurgebieden zijn heel verschillend, maar wat ze gemeen hebben is bijzondere natuur. De route heeft ook verschillende mogelijkheden een (lunch)pauze in te lassen

Aparthotel Delden - Lonnekermeer
41.5 km - Overig

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en meteen linksaf omhoog. Daarna links over de brug, daar begint knooppunt 4. - Op de weg van knooppunt 33 staat de Oelemolen, daar is ook een rustplaats. - Op de weg van knooppunt 30 gaat u over het viaduct, daarna haakse bocht rechtsaf slaan. Stuk eigen weg. - Op de weg van knooppunt 25 komt u langs een rustplaats, Stal Driene. - Op de weg van knooppunt 98 komt u langs het Lonnekermeer. - Let op: op de weg van knooppunt 93, moet u de Oldenzaalsestraat oversteken, 100 meter rechtdoor en daarna rechtsaf naar knooppunt 93. - Bij knooppunt 4 over de brug naar beneden, daar rechtsaf meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

60 km lonneker/Buurse/Witteveen/rietmolen/Diepenheim
54.9 km - Landelijk

Lonneker /haarmühle/Witteveen/rietmolen/Diepenheim

Lonneker - de Lutte - Losser - Lonneker
42.0 km - Landelijk

De route kan eventueel zo'n 15 km ingekort worden door de lus naar de Lutte eruit te laten door van 72 via 18 naar 70 te fietsen.