Fietsroutes in delden

Fiets met knooppunten langs de mooiste plekken. Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van delden te bieden heeft.

rondje delden borne
33.9 km - Landelijk

rondje langs twickel, hellecaterveld en langs kanalen in hartje Twente

Rondom Delden
25.2 km - Landelijk

Hele mooie route.gedeeltelijk bosrijk en gedeeltelijk landelijk

Delden-Hengevelde-Bentelo-Delden
33.9 km - Landelijk

Rondje Delden met Hengevelde en Bentelo.

Riondje Beckum, Delden en Hengelo
47.2 km - Bosrijk

Een rondje Boekelo, Beckum, Delden langs het kanaal en door de bossen. Vertrek was voor ons de Broeierd.

Borne-Hengelo-Delden
46.0 km - Stedelijk

Route door buitenwijken en de steden.

Rondje Rijssen-Delden
62.3 km - Landelijk

Prachtige route, tussen 13 en 44 theeschenkerij Schutte met heerlijke zelf gemaakte appeltaart

Aparthotel Delden - Oele en Asbroek
26.7 km - Bosrijk

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en meteen linksaf omhoog. Daarna links over de brug, daar begint knooppunt 4. - Op de weg van knooppunt 33 staat de Oelemolen, daar is ook een rustplaats. - Op de weg van knooppunt 39 staat een oorlogsmonumentje. - In Boekelo bij knooppunt 38 (t-splitsing Windmolenweg) naar knooppunt 37 vindt u voldoende horecapunten. - Op de weg van knooppunt 20 moet u een klein stukje door het mulle zand fietsen/lopen. Ook komt u een rustplaats tegen. - Let op bij knooppunt 10!: bij het fietspad, bruggetje over wordt het knooppunt 11. - Op de weg naar knooppunt 11 in Beckum treft u weer een horecapunt. - De weg van knooppunt 3 loopt over het Kerkveldervoetpad en loopt over in Flierveldsweg. De weg is ± 5 km. lang. - Bij knooppunt 4 over de brug naar beneden, daar rechtsaf meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Lonnekermeer
41.5 km - Overig

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en meteen linksaf omhoog. Daarna links over de brug, daar begint knooppunt 4. - Op de weg van knooppunt 33 staat de Oelemolen, daar is ook een rustplaats. - Op de weg van knooppunt 30 gaat u over het viaduct, daarna haakse bocht rechtsaf slaan. Stuk eigen weg. - Op de weg van knooppunt 25 komt u langs een rustplaats, Stal Driene. - Op de weg van knooppunt 98 komt u langs het Lonnekermeer. - Let op: op de weg van knooppunt 93, moet u de Oldenzaalsestraat oversteken, 100 meter rechtdoor en daarna rechtsaf naar knooppunt 93. - Bij knooppunt 4 over de brug naar beneden, daar rechtsaf meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Kaasboerderij Kaamps
46.4 km - Overig

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde weg rechtsaf en rechtdoor fietsen. Na het viaduct staat het bord met knooppunt 76. - Op de weg van knooppunt 74 ligt links Kasteel Twickel en even verder de tuinen van Kasteel Twickel (deze zijn te bezichtigen). - Na ± 200 meter ligt rechts museumboerderij de Wendezoele - Bij knooppunt 74 ligt de Noordmolen - Knooppunt 14 is midden in Borne (genoeg terrasjes) - Bij knooppunt 90 gaat u van de route af. U gaat rechtsaf de Hoofdstraat in (langs het tankstation) - Aan het einde van de straat links afslaan langs tuincentrum Borghuis. Een klein stukje verder ligt rechts de Kaasboerderij Kaamps. Daar kunt u ook genieten van koffie – appelgebak – broodjes etc. - Na een verblijf bij Kaasboerderij Kaamps gaat u rechtsaf de Vliegveldweg af. Na ± 1 km. Slaat u rechtsaf de Borgmanweg op. Dan zit u op de weg van knooppunt 93. - Op de weg van knp. 97 komt u de door de stad Hengelo (terrasjes) - Op de weg van knp. 96 staat na de oversteek bij het politiebureau geen bord. U houdt rechts aan tussen de rood met witte paaltjes de Emmastraat in. Deze fietst u door tot na de viaducten. Daar staat weer een bord met knp. 96. - Op de weg van knp. 4 links aanhouden onder het viaduct door en langs het kanaal.

Aparthotel Delden - Hondeborg en Woolde
25.7 km - Overig

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en rechtdoor fietsen. - Na het viaduct staat knooppunt 76 aangegeven. - Op de weg van knooppunt 74 komt u langs kasteel Twickel, de tuinen van Twickel en museumboerderij de Wendezoele. - Op de weg van knooppunt 74 naar knooppunt 69 ziet u de Noordmolen. - Na ± 11 km fietsen komt u langs een prachtig rustpunt (Hondeborg) met horecapunt. - Op de weg van knooppunt 71 fietst u door het centrum van Borne met diverse horecapunten. - Op de weg van knooppunt 4 na het viaduct links aanhouden – langs het kanaal fietsen. - Op de weg van knooppunt 76 naar beneden fietsen. Daar rechtsaf slaan, meteen links en rechtdoor fietsen richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Hertme en Oud Borne
33.3 km - Overig

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en rechtdoor fietsen. - Na het viaduct staat knooppunt 76 aangegeven. - Op de weg van knooppunt 65 naar 12 komt u door Hertme, hier vindt u 2 horecagelegenheden. - Op de weg van knooppunt 14 komt eerst door Oud Borne. Als u de weg vervolgt komt u verderop door het centrum van Borne met diverse horecagelegenheden. - Bij bord “u nadert knooppunt 4” niet naar boven fietsen, maar rechtdoor. Meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Twickel - lange route
41.3 km - Bosrijk

- Bij het hotel rechtsaf. Einde van de straat rechtsaf en meteen linksaf naar boven. Voor de brug tussen de rood-witte hekken door (bord knooppunt 81 ontbreekt) - Op de weg van knooppunt 77 naar knooppunt 78 (na de brug) bij T-splitsing linksaf. Bord knooppunt 77 ontbreekt. - Op de weg van knooppunt 76 ligt links museumboerderij de Wendezoele. Iets verderop rechts liggen de Tuinen van Twickel en de Landgoedwinkel. Geopend woensdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur. - Bij bord “u nadert knooppunt 4” niet naar boven fietsen, maar rechtdoor. Meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Twickel - korte route
25.7 km - Bosrijk

- Bij het hotel rechtsaf. Einde van de straat rechtsaf en meteen linksaf naar boven. Voor de brug tussen de rood-witte hekken door (bord knooppunt 81 ontbreekt) - Op de weg van knooppunt 77 naar knooppunt 78 (na de brug) bij T-splitsing linksaf. Bord knooppunt 77 ontbreekt. - Op de weg van knooppunt 76 ligt links museumboerderij de Wendezoele. Iets verderop rechts liggen de Tuinen van Twickel en de Landgoedwinkel. Geopend woensdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur. - Bij bord knooppunt 76 kunt u richting hotel fietsen. Volg de borden knooppunt 4. Bij driesprong niet naar boven fietsen maar rechtdoor – direct linksaf richting hotel.

Aparthotel Delden - Beckum Bentelo
32.9 km - Bosrijk

- Rechtsaf parkeerplaats hotel verlaten, fietsen tot aan het einde van de straat. Hier rechtsaf en direct linksaf (naar boven). U begint bij knooppunt 4 - Bij knooppunt 11 rechtsaf de Rotersweg op, de Rotersweg slingert, deze linksaf blijven volgen tot aan de Bentelerweg. Bentelerweg rechtsaf naar knooppunt 10 - Na knooppunt 6: weg recht overteken naar Hagmolenweg - Aan de Hagmolenweg bevindt zich een horecapunt “Het Andere Leven” - Einde weg rechtsaf Beldsweg op - Weg volgen tot viersprong, linksaf naar de Haarweg (sluis oversteken) - Daarna bordjes knooppunt 75 vervolgen - Op de weg van knooppunt 75 moet u een klein stukje door mul zand fietsen/lopen. - Op de weg van knooppunt 76 moet u een klein stukje door mul zand fietsen/lopen. - Bij bord “u nadert knooppunt 4” niet naar boven fietsen, maar rechtdoor. Meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Burendseveld - lange route
29.6 km - Bosrijk

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en rechtdoor fietsen. - Na het viaduct staat knooppunt 76 aangegeven. - Op de weg van knooppunt 74 komt u langs kasteel Twickel, de tuinen van Twickel en museumboerderij de Wendezoele. - Op de weg van knooppunt 77 naar knooppunt 78 (na de brug) bij T-splitsing linksaf. Bord knooppunt 77 ontbreekt. - Op de weg van knooppunt 74 naar knooppunt 76 ziet u de Noordmolen. - Bij bord “u nadert knooppunt 4” niet naar boven fietsen, maar rechtdoor. Meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Burendseveld - korte route
22.4 km - Bosrijk

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en rechtdoor fietsen. - Na het viaduct staat knooppunt 76 aangegeven. - Op de weg van knooppunt 74 komt u langs kasteel Twickel, de tuinen van Twickel en museumboerderij de Wendezoele. - Op de weg van knooppunt 77 naar knooppunt 78 (na de brug) bij T-splitsing linksaf. Bord knooppunt 77 ontbreekt. - Op de weg van knooppunt 74 naar knooppunt 76 ziet u de Noordmolen. - Bij bord “u nadert knooppunt 4” niet naar boven fietsen, maar rechtdoor. Meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Aparthotel Delden - Het Andere Leven
47.3 km - Bosrijk

- Vanaf het hotel fietsen tot aan het einde van de straat. Rechtsaf en direct linksaf (naar boven). Beginnen bij knooppunt nr. 4 - Op deze weg van knooppunt 33 komt u langs de Oelemolen. Daar is ook een rustplaats. - Op de weg van knooppunt 39 ziet u rechts van de weg een gedenkteken van de Tweede Wereldoorlog. - Op de weg van knooppunt 10 passeert u in het Twickelerbos een bordje van knooppunt 11, deze negeren. - Op de weg van knooppunt nr. 6 naar knooppunt nr. 2 moet u net buiten Bentelo niet rechts afslaan naar het bospad maar ± 300 meter doorfietsen naar het Andere Leven (Hagmolenweg). - Na het bezoek aan het Andere Leven terugfietsen en linksaf slaan het bospad in en verder fietsen naar knooppunt nr. 2. GOED OPLETTEN. Het nummer staat alleen op de heenweg aangegeven. - Bij knooppunt nr. 2 links het bospad volgen. - Op de weg van knooppunt nr. 4 niet de weg naar boven volgen maar bij de Chinees linksaf slaan richting het hotel.

Aparthotel Delden - 't Stift
57.3 km - Overig

- Bij het hotel rechtsaf. Einde van de weg rechtsaf en doorfietsen tot voorbij het viaduct. Daar begint knooppunt 76. - Bij Knooppunt 76 staat de Noordmolen. - Bij knooppunt 70 is een prachtig rustpunt de Beiert. - Op de weg van knooppunt 65 komt u over een klein stukje zandpad. - Op de weg van knooppunt 76 ligt het Stift. Dan heeft u ± 30 km gefietst. - Op de weg van knooppunt 86 komt u over een stukje zandpad. - Op de weg van knooppunt 96: als u uit de fietstunnel komt moet u bij de verkeerslichten recht oversteken. Het bord ontbreekt. - Bij knooppunt 4 niet knooppunt 76 volgen, maar recht omhoog fietsen. Bij rood/witte hekken rechtsaf. Beneden bij splitsing rechtsaf, meteen linksaf richting hotel.

Aparthotel Delden - Twickelervaart - lange route
50.2 km - Overig

- Vanuit het hotel rechtsaf. - Einde van de weg rechtsaf en rechtdoor fietsen. - Na het viaduct staat knooppunt 76 aangegeven. - Op de weg van knooppunt 73 moet u een klein stukje door mul zand fietsen/lopen. - Bij knooppunt 73 steekt u het kanaal over, hierna weg rechtdoor vervolgen (Rijssenseweg, loopt over in Wolvesweg) richting knooppunt 43. - Op de weg van knooppunt 96 zit een horecapunt, Landgoed het Rheins. incl. oplaadpunten. - Op de weg van knooppunt 62 komt u na 1,2 km langs Restaurant ’t Maatveld. - In Bornerbroek bij knooppunt 67 richting knooppunt 68 bevindt zich een horecapunt. - Op de weg van knooppunt 69 fietst u langs de Twickelervaart. - Op de weg van knooppunt 74 naar knooppunt 76 ziet u de Noordmolen. - In Delden wordt knooppunt 4 niet aangegeven. Bij de driesprong met aan uw linkerkant schoenenzaak Leferink slaat u linksaf. Daar staat knooppunt 4 aangegeven. Ga bij bord “u nadert knooppunt 4” niet naar boven maar ga rechtdoor. Eerste weg linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.