Fietsknoop app
- Advertentie -
Start | Routes | Rondje Omer

Rondje Omer

Fietsroute met een afstand van 36.0 km

De Panoramaweg in Kortrijk heeft zijn naam niet gestolen. Het zet de toon voor deze prachtige fietsroute door het zacht glooiende landschap ten zuiden van Kortrijk. We fietsen vooral door Zwevegem, door prachtige natuur ook die ingesloten ligt tussen Leie en Schelde. Onderweg passeer je een aantal 100% West-Vlaams streekproducenten. 100% West-Vlaams is een kwaliteitslabel voor West-Vlaamse streek- en hoeveproducenten. De producten die ze maken kunnen heel uiteenlopend zijn: van vlees over fruit en groenten tot bier.
Het begin van de fietsroute neemt je immers mee door de site van brouwerij Omer Vander Ghinste. Onderweg passeer je mooie picknickplekjes en pittoreske dorpjes, zoals Kooigem. Pauzeer ook zeker even langs De Tontekapel, een gekend uitkijkpunt waar gelovigen gekleurde lintjes aan de ijzeren deur hangen om hun koorts 'af te knopen'.
De fietsroute leidt je bovendien langs schitterende natuurplekjes als het Mortagnebos en de vallei van de Keibeek. Een mooie afsluiter van deze gevarieerde fietsroute langs gepassioneerde hoeveproducenten.

Deze route wordt je aangeboden door CarlDemilde.

Fietsroute
Routecode 24089540
Datum 04-08-2023
Startadres Bad Godesberglaan 21, 8500 Kortrijk
Afstand 36.0 km
Route delen Met iedereen  
Provincie West-Vlaanderen B
Omgeving Landelijk
Geschikt voor Fiets / E-bike
Scan route
Scan de code

Waarderingen voor deze route

Er zijn nog geen waarderingen.

waiting
Naar startpunt
- Advertentie -
© 2024 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy