Fietsknoop zomerprijsvraag 2018

Tussen kunst en fiets

Het is weer zover: Fietsknoop schrijft een nieuwe zomerfotoprijsvraag uit! Al drie jaar is dit een groot succes en we hopen dat jullie ons ook deze zomer gaan verrassen met prachtige foto’s. Als thema hebben we ditmaal gekozen voor Tussen kunst en fiets.

Laat je creativiteit de vrije loop en stuur je foto met je fiets en iets-kunstzinnigs-in-de-breedste-zin-van-het-woord’ naar info@fietsknoop.nl. Vermeld daarbij dat je meedoet aan de prijsvraag met je naam en de plek waar en wanneer je de foto genomen hebt. Heb je er nog een mooie korte tekst bij? Stuur die dan mee!

 

 

Win een Fietsenbon.nl waardebon

Alle inzendingen worden hieronder getoond en de aller-leukste inzendingen winnen een Fietsenbon.nl waardebon ter waarde van € 50, € 20 of € 10.

Deze zomerfoto-prijsvraag loopt tot en met zondag 9 september 2018. De winnaars worden direct na deze datum per mail geïnformeerd. De volledige uitslag zullen we melden in de nieuwsbrief van oktober dit jaar.

We accepteren slechts 1 foto per inzender. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden en de foto's worden eigendom van Fietsknoop.

 

 

Jullie inzendingen