Fietsknoop 1 miljoen

Een mijlpaal bereikt!

Fietsknoop is de grens van 1 miljoen app downloads gepasseerd. En daar zijn we trots op! Al vanaf het begin van het smartphone tijdperk is er de Fietsknoop app om zelf routes te maken en te fietsen via het knooppuntennetwerk. Fietsknoop is één van de meest gebruikte fietsapps in Nederland en België. Gemaakt en onderhouden door een klein en onafhankelijk team is Fietsknoop hét platform om zelf fietsroutes te maken, te delen en natuurlijk te fietsen. Met spraakondersteuning en dat alles in 4 talen. En helemaal gratis!

Fietsknoop[+]Plus

Fietsknoop trakteert

Tijd dus voor een klein feestje en natuurlijk een kadootje voor nieuwe en trouwe gebruikers. We trakteren iedereen op 2 maanden gratis gebruik van Fietsknoop[+]Plus. Meer mogelijkheden en geen reclame!

Vul hieronder je accountgegevens in en ontvang gelijk 2 maanden lang het voordeel van Fietsknoop[+]Plus op je account. Heb je al Fietsknoop[+]Plus? Geen probleem. Vul ook dan je gegevens in want dan krijg je Fietsknoop[+]Plus 2 maanden langer. Heb je nog geen Fietsknoop account maak er dan snel eentje aan!

Maak account

Ja, graag 2 maanden Fietsknoop[+]Plus!

Vul hier je accountgegevens in

Emailadres  
Wachtwoord  

En wij?

Wij gaan natuurlijk gewoon door om Fietsknoop nog mooier en beter te maken!