(Advertentie)
Start  |  Info  |  Handleiding

Handleiding

Lees meer over de werking van Fietsknoop

Bekijk ook onze instructiefilmpjes!

Route delen met fietsvrienden of met iedereen

Een opgeslagen route kunt u van 'privé', naar 'fietsvrienden' of 'iedereen' omzetten.

Open daartoe de route in uw lijst Fietsroutes, en klik op het overlayscherm op het archiefsymbooltje.

Geef aan voor wie de route is bedoeld:

en klik op Opslaan.

Ga terug naar de lijst 'Fietsroutes' en ververs de pagina door deze naar beneden te trekken.

 

 

Bekijk de volledige handleiding
(Advertentie)
© 2021 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy