Fietsroutes in schiphol

Fiets met knooppunten langs de mooiste plekken. Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van schiphol te bieden heeft.

Droste Haarlem Schiphol
40.9 km - Landelijk

Een leuke route, een stukje over de geniedijk van de stelling van Amsterdam en naar de Droste fabriek en vlak langs een landingsbaan van Schiphol.

De Kwakel via Schiphol naar de Amsteldijk De Kwakel
50.1 km - Landelijk

Parkeren net voorbij het startpunt op de Vuurlijn bij de hockeyvelden een vrije parkeerruimte. Via Schipholrijk langs de vliegtuigspotters kijken naar stijgende vliegtuigen. Door via Schiphol Centrum en Schiphol Oost. Veel vliegtuigbewegingen. Door het Amsterdamse bos en een stukje door de stad via autovrije fietspaden. Langs de Amstel via Ouderkerk aan de Amstel en Nes aan de Amstel en Uithoorn terug naar de Kwakel. Horeca in Aalsmeer, vliegtuigspottersplaats Schiphol Oost, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Arie’s rondje schiphol
43.1 km - Landelijk

Rond de luchthaven en langs startbanen oa de polderbaan

Woubrugge-rondje Schiphol-Woubrugge
60.6 km - Landelijk

Vrij Parkeren bij V.V.W (Voetbal Vereniging Woubrugge) Fiets startpunt (45)bij de grote kerk aan het water. (Comriekade). De route is in te korten door van knooppunt 94 naar knoopppunt 95 te gaan. Dat maakt de route 20 kilometer korter. Vanaf knooppunt 11 tot en met knooppunt 30 fiets je over een jaagpad. Dat is 40 cm. breed. Bij fietsende tegenliggers afstappen.