Fietsroutes in ell

Fiets met knooppunten langs de mooiste plekken. Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van ell te bieden heeft.

Schouwenduivelland
7.3 km - Waterrijk

Burgh-Haamstede rondje noord en rondje zuid

Westkapelle
46.8 km - Landelijk

Foto's te bekijken op: www.happysworld.be doorklikken op fietsen 2014

Maasduinenroute Wellerlooi
34.9 km - Bosrijk

Foto's te bekijken op: www.happysworld.be doorklikken op fietsen 2015

Forellenvisvijver "Heioord" NEERITTER
73.2 km - Bosrijk

BUDEL- Neeritter -BUDEL Tussenstop bij Forellenvisvijver "Heioord" voor een lekkere punt Bienenstieg

Stellendam
31.4 km - Landelijk

Foto's te bekijken op: www.happysworld.be doorklikken op fietsen 2015

heuvelland
22.8 km -

start reningelst st.vedastuskerk Pastoorstraat

Hanzestad Elburg - Stella Fietsen
31.8 km - Landelijk

Vanuit Nunspeet fiets je naar de oude Zuiderzeekust. Onderweg kom je bij knooppunt 32 als langs een Rustpunt voor een kopje koffie. Via de oude zeedijk fiets je naar Elburg. Aan de overkant van wat nu het Veluwemeer heet zie je de jongste provincie van Nederland: Flevoland. Vlakbij knooppunt 1 tref je nog de restanten van een oude kerk die daar vroeger gestaan heeft. Ook is daar een schuilhut om direct aan het water vogels te kunnen spotten. Elburg is een oude Hanzestad waar het verleden nog altijd goed zichtbaar is. De oude vesting is vrijwel ongeschonden en biedt vele leuke winkeltjes en natuurlijk de levendige haven. Je verlaat Elburg aan de noordkant en bereikt via een boog Oosterwolde om via Oldebroek naar de Veluwerand bij 't Harde te fietsen. Onderweg kom je nog twee Rustpunten Coor als je nog even wilt genieten van de omgeving. Via de Veluwerand en eventueel een stop bij het Rustpunt De Oase keer je weer terug in Nunspeet.

Bos en hei - Stella Fietsen
31.6 km - Bosrijk

Nunspeet grenst aan de Veluwe. Deze route brengt je via een mooie bosroute in Vierhouten. Vanouds een bekende vakantieplek met veel leuke terrassen maar ook bekend van de onderduikershut (fiets daarvoor bij knooppunt 18 circa 800 m naar het zuiden) of volg de aanwijzingen ter plekke. Vervolgens fiets je over de Elspeterheide. Door het glooiende landschap heb je prachtige vergezichten. Maak eventueel een tussenstop bij Rustpunt Halfweg voor een pauze met wat lekkers. Na het passeren van de spoordijk en de snelweg keer je weer terug naar Nunspeet. Vlak voor Nunspeet kun je nog een uitstapje maken naar Rustpunt Agrarisch Bedrijf Van Klompenburg of Rustpunt Kwekerij de Smallekamp Tot slot fiets je nog door het gezellige dorpscentrum te fietsen.

Om en door Nunspeet - Stella Fietsen
13.4 km - Landelijk

In één ronde zie je alles wat Nunspeet te bieden heeft. Een prachtige omgeving en een leuk dorp ingeklemd tussen de Veluwe en de oude Zuiderzee. Bij knooppunt 31 staat een nog werkzame molen waar je terecht kunt voor streekproducten en andere lekkere dingen. Via een lus fiets je om Nunspeet heen. Wanneer je vlak voor knooppunt 40 de rand van Nunspeet bereikt, kun je een uitstapje maken naar Rustpunt Kwekerij De Smallekamp. Naast een mooie locatie is dit een beroemde kwekerij van bijzondere vruchten- en notenbomen. Als je de route weer vervolgt dan kom je dwars door het gezellige en drukke dorpscentrum van Nunspeet. Via de molen keer je weer terug naar je startpunt.

De randen van de Zuiderzee - Stella Fietsen
14.0 km - Landelijk

Een korte maar erg fraaie route door wat vroeger het kustgebied van de Zuiderzee was. Uitgestrekte landerijen en prachtige vergezichten. Aan de ene kant de bossen van de Veluwe, aan de andere kant het water, vroeger de zee. Zie hoe talrijke beekjes het water van de Veluwe afvoeren naar wat nu het Veluwemeer heet. Aan de overzijde zie je de nieuwe provincie Flevoland. Bij knooppunt 32 kun je bij Rustpunt Melkveebedrijf Lage Bijssel/IJsboerderij Bonestroo even bijkomen en genieten van een kopje koffie of een lekker ijsje!

Etappe 3: Hellendoorn - Uffelte
84.9 km -

Via Lemele - Ommen - Hoogeveen - Dwingelerveld

Etappe 2: Beekbergen - Hellendoorn
100.4 km -

Via Hoge Veluwe - Apeldoorn-Noord - Deventer - Holten - Sallandse Heuvelrug

Kapelletjesroute Zeeuws Vlaanderen
39.2 km - Waterrijk

Van fietsen123 gehaald: Tijdens deze route, welke langs de grens met België loopt, komt u langs allerlei kleine kapelletjes, gebouwd voor de maagd Maria. U vertrekt vanuit Kloosterzande en fietst onder andere langs Kruisdorp, Duivenhoek, Graauw, Zandberg en Hulst. U fietst een gedeelte van de route langs de kust. Een veelzijdige route; over polderwegen, langs de zee, door het bos en over riviertjes. Alle fraaie bouwwerkjes die u onderweg tegenkomt zullen u niet vervelen!

Bathmen, IJssellinie, Bathmen
47.0 km - Bosrijk

Start- en eindpunt: Infopunt, Schoolstraat, Bathmen

Hellendoorn - Ommen
56.4 km - Landelijk

Met tevens wat bos en water

Hellendoorn - Holten
46.1 km - Bosrijk

Mix van landelijk en bosrijk. Veelal op fietspaden, soms onverhard maar goed berijdbaar met normale fiets.

langs het water in Schellebelle
49.1 km - Waterrijk

Door mooie natuur,dorpskernen en langs de Schelde