Fietsroutes in amsterdam

Fiets met knooppunten langs de mooiste plekken. Kies een afstand en ongdek wat de omgeving van amsterdam te bieden heeft.

Rondje om de Amsterdamse waterleidingduinen
32.7 km - Bosrijk

Route langs gedeeltelijk langs kust en om de Amsterdamse waterleiding duinen. Om vervolgens door Aerdenhout en Vogelzang terug te fietsen naar De Zilk.

Rondje Amsterdamse waterduinen
40.7 km - Overig

Rondje gefietst vanaf Camperplaats Guldenroede

Amsterdam Zeist
63.5 km -

Dekker familie weekend

rondje nieuw amsterdam
53.1 km - Landelijk

Nieuw Amsterdam Klooster Veenhuizen

Hoofddorp - Rijsenhout - Amsterdam - Halfweg
54.9 km - Stedelijk

Rondje via Rijsenhout, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Halfweg naar Hoofddorp

Ten Noorden van Amsterdam
49.3 km - Landelijk

Let op!!! Bij lang gras knooppunt 76 slecht te zien. Vandaar door het grasland via 4 bruggetjes naar het pontje. Dit vaart op zaterdag en zondag van 15 april tot 1 oktober van 9:00 - 17:00 uur. In juli en augustus ook door de week.

Rondje Amsterdam
39.7 km - Stedelijk

Via de Amstel en een aantal parken naar Halfweg. Van daaruit via De Bretten en het Westerpark weer terug. Deels stedelijke route met veel groen en afwisseling.

Muiden - Amsterdam -Muiden
31.3 km - Waterrijk

Mooie omgeving en door het hartje van Amsterdam. Tussen 52 en 05 kom je langs de Oostelijke Handelskade.

Leiden To Amsterdam via Haarlem
66.3 km -

Leiden, vía Keukenhoff , Lisse y Haarlem hasta Amsterdam Central. son 67 km Tren a la ida y tren a la vuelta. Si hay Tulips , el paseo de mi Vida

Rondje Zaandam Amsterdam
39.3 km -

Deel door stad en deel door de polder.

Amsterdam - Muiden
43.1 km - Waterrijk

Van Centraal Station Amsterdam via het Diemen en Weesp, waar een mooie theetuin is, naar het Muiderslot. Bezoek het fraaie kasteel en geniet van de historie die daar 'te voelen' is. Terug naar Amsterdam via het Amsterdam Rijnkanaal, waarna je het pontje neemt naar Amsterdam Noord. Voordat je weer met een pont naar het Centraal Station terugkeert, kan je natuurlijk ook bv het EYE filmmuseum bekijken.

Amsterdam stad
34.6 km - Stedelijk

Amsterdam heeft vele gezichten. Fiets je eerst door de binnenstad langs grachten en drukke straten, kom je daarna door rustige stukken park en buitengebied. De route is niet te lang zodat je ruim tijd overhoudt om te stoppen bij allerlei bezienswaardigheden. Zo fiets je vlak langs de Nieuwe Kerk, waar vaak mooie exposities zijn, en het Paleis op de Dam. In het Vondelpark valt van alles te zien. Verderop kom je langs de 'Negen straatjes', een heerlijk stukje Amsterdam met allerhande bijzondere winkeltjes. Nadat je door het Park De Oeverlanden en het Amsterdamse Bos hebt gefietst, kom je ook nog langs het Amstelpark. Dan duik je de stad weer in, al gaande langs de Amstel. Je komt vlak langs bijzondere plekken als Museum de Hermitage, Theater Carré, Artis en het Waterlooplein, waarna de route eindigt bij het Centraal Station.

Buitenzuid Amsterdamse Amstelroute
46.4 km - Landelijk

Onder de rook van Zuid Amsterdam liggen mooie groene gebieden dat vogelrijk is.

amsterdamse bos
17.0 km - Bosrijk

mooi natuur en omgeving