Fietsknoop app
- Advertentie -
Start | Routes | Route vol verwondering, Noordlus 55

Route vol verwondering, Noordlus 55

Fietsroute met een afstand van 54.3 km

Fietsknoper Erwin Verhaegen
Routecode 22921651
Datum 13-03-2023
Startadres Altaarweideweg, Born
Afstand 54.3 km
Route delen Met iedereen  
Provincie Limburg
Omgeving Landelijk
Ook voor E-bike
Beschrijving Parking
Kasteel Limbricht (Allee 1, Limbricht)
Je staat op het punt om de Noord-lus van de ‘Route vol Verwondering’ te fietsen, een fietsroute door de Zuid-Limburgse Grensmaasvallei die je onderweg laat verwonderen over de schitterende natuur, de vergezichten, het RivierPark Maasvallei bij Grevenbicht en Roosteren, het Ijzerenbos in Susteren en het culturele- en religieuze erfgoed.

Onderweg kom je tal van bijzondere gebouwen en plekken tegen vol verhalen, maar wat doe je als de deuren gesloten zijn? Doorfietsen? Niet tijdens de Route vol Verwondering!

Op deze verwonderplekken langs de route kun je een 360-gradentour en/of een audiotour doen, een wonderlijke virtuele ervaring op je eigen smartphone door het scannen van de QR-code op de Route vol Verwondering gevelbordjes. Zo kun je je alsnog verwonderen over plekken waar je normaal gesproken niet (binnen)komt.

Onderweg even uitrusten? Geen probleem bij een van de vele gezellige horecagelegenheden onderweg. De route kan ook gestart worden bij een knooppunt naar keuze, bijv. vanaf het treinstation in Echt en Susteren

Waarderingen van deze route

Er zijn nog geen waarderingen.

 
Scan route
Scan de code
- Advertentie -
- Advertentie -
© 2023 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy