(advertentie)

Fietsroutes Woensdrecht

Wil je in Woensdrecht fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Woensdrecht te bieden heeft.

Woensdrecht Poortslusroute
34.8 km - Bosrijk

Start: Volksabdij, OLV ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht. Plaatsen: Ossendrecht, Woensdrecht, Hoogerheide, Bergen op Zoom, Huijbergen. Deze route laat je kennis maken met het Brabantse Walhalla voor fietsliefhebbers. Beleef de aardkundige waarden en diversiteit van het landschap de Brabantse Wal. Die wal is een opvallende steilrand, de overgang van het hoge Brabantse zand naar de lagere polders. Met onverwachte hoogteverschillen en mooie panorama’s. Hoog en laag, zoet en zout, nat en droog, arm en rijk, alles ligt hier op korte afstand bij elkaar. Bovenop vinden we bos, hei en vennen en beneden groeien de aardappels en grazende koeien.

Brabantse Wal en inundatie bij Woensdrecht
41.5 km -

Mooi zicht op de Wal aan de Zomerbaan. Deze zit echter niet in het knooppuntennetwerk. Ga daarom bij knooppunt 21 (Non plus Ultra) niet naar 39, maar na plm 100 m linksaf de Brilsestraat in. Na enkele honderden meters kom je na asfalt op een puinverharding. Ga rechtsaf en dan tref je een uitzichtpunt (‘balkon’) waar je zowel de Wal als het er voor liggende inundatiegebied kunt overzien.

Bergen op Zoom / Woensdrecht
45.1 km - Bosrijk

Route vanaf bergen op Zoom met omgeving Woensdrecht

(advertentie)