Fietsroutes Wemeldinge

Wil je in Wemeldinge fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Wemeldinge te bieden heeft.

Wemeldinge Yerseke Kapelle AVa
38.9 km - Waterrijk

rondje om het Kanaal van Zuid-Beveland incl Yerseke Wemeldinge en Kapelle

Rondje Wemeldinge
54.4 km - Waterrijk

Rondje wat we elk jaar doen, je kan bij Hansweert ook de sluizen overgaan en dan bij de postbrug het kanaal weer oversteken.

rondje wemeldinge
33.0 km - Waterrijk

rondje vanuit wemeldinge, langs kanaal , Westerschelde ,via kapelle naar kattendijke en langs Oosterschelde terug naar startpunt

Wemeldinge - Kapelle - Kattendijke
14.6 km - Landelijk

Net buiten Wemeldinge kom je een kinderboerderij, Hof Keizersweel tegen. De route gaat verder langsheen de vele fruitgaarden waar je op veel plaatsen ook rechtstreeks kan kopen. Net voor Kattendijke heb je een leuke theetuin, de bamboe monnik. Eens in Kattendijke vind je Hof Zuidland waar je terecht kan voor een aantal heerlijke streekproducten. Van zodra je doorheen het pittoreske Kattendijke bent, kom je op de dijk waar je het laatste deel van de route langs het water aflegt.

Wemeldinge-Langs boomgaarden en welen
44.2 km - Landelijk

Vanuit Wemeldinge via Kloetinge tot de Zak van Zuid-Beveland langs boomgaarden en fruitbedrijven. Leuke punten: -Nisse met z'n groene dorpsplein en kerkevaete -vlindertuin & tropical Zoo in Langeweegje (73) -Fruitteeltmuseum in Kapelle (53,54) -fruitstalletjes en boomgaarden onderweg

Wemeldinge -Langs Oosterschelde en Westerschelde
41.9 km - Waterrijk

Vanuit Wemeldinge haven langs dijken van NP Oosterschelde, via de polders naar Yerseke met de oesterputten en langs de Westerschelde en weer terug naar het mooie Wemeldinge Onderweg de moeite waard: - Yerseke met de oesterputten, mosselbedrijven en Oosterscheldemuseum (62) -Korenmolen in Kloetinge (47) -Vogels kijken bij de Biezelingse Ham (83) -Zeeschepen op weg naar Antwerpen in Hansweert op de punt (84) -Kattendiekse Dee, brakwatergebied met veel vogels (tussen 48 en 45)