(advertentie)

Fietsroutes Vreeland

Wil je in Vreeland fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Vreeland te bieden heeft.

GROENE HART: Kamerik - Vreeland - Nederhorst den Berg - Naald van Nigtevecht
76.3 km - Overig

ZEER MOOIE GROENE HART ROUTE: Van het begin tot het eind genieten van heel afwisselende natuur en omgevingen. Groot deel van de fietsroutes langs verrassende binnendoor weggetjes en door prachtige dorpskernen. PARKEERTIP: Knoop 71, langs de Oudelandseweg tussen "de Kruipin en de Meanderbrug" is een parkeerstrook aan de "Oude Rijn" AANRADER: Bij knoop 36 (richting knoop 62) kun je via een verhard grindfietspaadje binnendoor (= Bosdijk + uitweg van Portengen huisnr. 108) Veel mooier dan via de weg! PONTJE: Vaartijden van het pontje bij Nigtevecht controleren op de website! Zomerregeling is ca: 10-18hr. NB: Laat even weten hoe je de route hebt ervaren. Tips om deze route te verbeteren zijn welkom.

Vreeland, langs de Vecht en door de Loosdrechtse Plassen.
51.0 km - Waterrijk

Een heerlijke route vanuit Vreeland (let goed op: Knooppunt 5 moet zijn 52)tijdens warme dagen over de Loosdrechtse Plassen en door leuke plaatsen die langs de Vecht liggen

Ankeveen Vreeland en Vecht
29.9 km - Waterrijk

Vreeland, via Loosdrechtse plassen en polder naar Ankeveen, via de Ankeveense plassen naar de Vecht, langs de Vecht terug naar Vreeland.

Naarden-Vreeland
47.9 km - Waterrijk

Parkeren net buiten Naarden-optie- overnachten bij vd Valk Amersfoort

Vreeland Vecht Muiderberg Bussem Vreeland
62.2 km - Waterrijk

Langs de Vecht ijmeer en loosdrechtseplassen

(advertentie)