Fietsroutes Voorhout

Wil je in Voorhout fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Voorhout te bieden heeft.

Bloembollenroute Langs Voorhout, Hillegom en zo
49.3 km - Landelijk

Combinatie van een paar routes langs de bollenvelden van Zuid-Holland. De route start in de Herenstraat in Voorhout, maar je kunt het beste parkeren bij Sportpark Elsgeest.

Bollenstreek: Lisse-Sassenheim-Voorhout-Noordwijkerhout-Hillegom
47.3 km - Landelijk

Avrobode Fietsrouteboekje tgv 50 jaar Avrobode. Route aangepast naar knp.

Voorhout Lisse Noordwijk Katwijk Bloesemroute ****
40.2 km - Overig

Prachtige route door de duinen. Vooral tussen knooppunt 62 tot 6. Daarna door de bollenvelden. Dus de route is op zijn mooist in april.

Bollenroute Voorhout Lisse Noordwijk
30.6 km - Landelijk

Als uitgangspunt de Lisse bollenstreek route van Gruijs genomen. Extra toegevoegd een uitstapje naar Noordwijk aan Zee. Auto gratis geparkeerd in Voorhout, in Kievitspark (tussen knooppunt 67 en 59. Mooie velden met hyacinten, narcissen en tulpen gezien. Onderweg het witte kerkje in Noordwijkerhout bezocht. Prachtig versierd ivm bloemencorso. Noordwijk Binnen heeft de Voorstraat als oudste straat. Mooi om doorheen te fietsen. Buiten deze periode zou ik de route niet fietsen.

Voorhout Katwijk Scheveningen Wassenaar Katwijk****
42.4 km - Overig

Prachtige route tussen knooppunt 63 en 46. Deel van de route door de duinen en daarna bos. In het weekend veel overlast van wielrenners die gevaarlijke situaties veroorzaken.