(advertentie)

Fietsroutes Urk

Wil je in Urk fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Urk te bieden heeft.

Urk en Schokland.
42.5 km - Landelijk

Ronde door de Noordoostpolder over de voormalige eilanden Urk en Schokland

rondje E,oord, Espel, Urk, Schokland, E,oord
44.4 km - Waterrijk

Fietstocht van Emmeloord (Erven) via Espel langs de Meerdijk naar Urk. Via Urk langs de Dijk naar de Ketelbrug, Schokkerhaven en via Schokland terug naar Enmeloord.

Van der Valk Emmeloord - Schokland, Urk, Van der Valk Emmeloord
51.8 km - Landelijk

Leuke route, via schokland, langs de dijk naar Urk en weer terug naar van der Valk

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(5a) van Haarlo naar Lutje Kössink
55.8 km - Landelijk

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(5a) van Haarlo naar Lutje Kössink. Zie: https://www.nederlandfietsland.nl/uploads/2019-routefolder-Natuurkampeerroute-Achterhoek.pdf Knooppunten route langs Achterhoekse Natuurkampeerterreinen. U kunt uw auto gratis parkeren bij de terreinen om per fiets de knooppunten route te volgen, en overnachten bij een van de Natuurkampeerterreinen (www.natuurkampeerterreinen.nl).

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(4a) van Zelhem naar Scharveld, Haarlo
87.6 km - Landelijk

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(4a) van Zelhem naar 't Scharveld in Haarlo. Zie: https://www.nederlandfietsland.nl/uploads/2019-routefolder-Natuurkampeerroute-Achterhoek.pdf Knooppunten route langs Achterhoekse Natuurkampeerterreinen. U kunt uw auto gratis parkeren bij de terreinen om per fiets de knooppunten route te volgen, en overnachten bij een van de Natuurkampeerterreinen (www.natuurkampeerterreinen.nl).

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(4) van Laren naar Lutje Kössink
78.4 km - Landelijk

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(4) van camping "de Vrolijk" in Laren naar Lutje Kössink. Zie: https://www.nederlandfietsland.nl/uploads/2019-routefolder-Natuurkampeerroute-Achterhoek.pdf Knooppunten route langs Achterhoekse Natuurkampeerterreinen. U kunt uw auto gratis parkeren bij de terreinen om per fiets de knooppunten route te volgen, en overnachten bij een van de Natuurkampeerterreinen (www.natuurkampeerterreinen.nl).

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(3) van Wehl naar de Vrolijk in Laren
92.1 km - Landelijk

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(3) van camping 't Jagerhuis in Wehl naar de Vrolijk in Laren. Zie: https://www.nederlandfietsland.nl/uploads/2019-routefolder-Natuurkampeerroute-Achterhoek.pdf Knooppunten route langs Achterhoekse Natuurkampeerterreinen. U kunt uw auto gratis parkeren bij de terreinen om per fiets de knooppunten route te volgen, en overnachten bij een van de Natuurkampeerterreinen (www.natuurkampeerterreinen.nl).

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(3a) van Wehl, Doetinchem naar Zelhem
80.0 km - Landelijk

Achterhoekse natuurkampeerterreinen (3a) van Wehl via Doetinchem naar landgoed het Zand te Zelhem. Zie: https://www.nederlandfietsland.nl/uploads/2019-routefolder-Natuurkampeerroute-Achterhoek.pdf Knooppunten route langs Achterhoekse Natuurkampeerterreinen. U kunt uw auto gratis parkeren bij de terreinen om per fiets de knooppunten route te volgen, en overnachten bij een van de Natuurkampeerterreinen (www.natuurkampeerterreinen.nl).

Achterhoekse natuurkampeerterreinen (2) van Hessenoord naar 't Jagerhuis in Wehl
76.6 km - Landelijk

Zie: https://www.nederlandfietsland.nl/uploads/2019-routefolder-Natuurkampeerroute-Achterhoek.pdf Knooppunten route langs Achterhoekse Natuurkampeerterreinen. U kunt uw auto gratis parkeren bij de terreinen om per fiets de knooppunten route te volgen, en overnachten bij een van de Natuurkampeerterreinen (www.natuurkampeerterreinen.nl).

Achterhoekse natuurkampeerterreinen (1) van Lutje Kössink naar Hessenoord
82.4 km - Landelijk

Achterhoekse natuurkampeerterreinen (1) van Lutje Kössink naar Hessenoord in Halle. Zie: https://www.nederlandfietsland.nl/uploads/2019-routefolder-Natuurkampeerroute-Achterhoek.pdf Knooppunten route langs Achterhoekse Natuurkampeerterreinen. U kunt uw auto gratis parkeren bij de terreinen om per fiets de knooppunten route te volgen, en overnachten bij een van de Natuurkampeerterreinen (www.natuurkampeerterreinen.nl).

Swifterband-Urk
46.5 km - Waterrijk

Langs IJsselmeer en Ketelmeer

Natuurkampeerterrein Nijveld via Hotel Landgoed Ehzerwold
53.6 km - Bosrijk

Natuurkampeerterrein Nijveld Broekdijk 1, 7245 RA Laren, Gelderland / Nederland via Hotel Landgoed Ehzerwold

Urk Cycle route
41.0 km -

http://www.holland-cycling.com/where-to-go/day-trips/232-urk-cycle-route

Hardenberg-Urk
110.1 km - Waterrijk

Van Hardenberg naar Urk via de bossen rond Ommen en Dalfsen naar Zwartsluis en vandaar naar Kampen. Langs de zuidkant van de NOP helemaal langs het water naar Urk.

Urk en Schokland
44.9 km - Landelijk

Midden in de jongste provincie liggen de oude Zuiderzee eilanden Urk en Schokland. Urk is nog altijd een levendig vissersdorp op een terp met een eigen taal en cultuur. Schokland is al voor de inpoldering ontruimd en is nu een mooie erfenis met een historisch museum. Tijdens het fietsen voel je de geschiedenis in dit nieuwe land.

(advertentie)