Fietsroutes Udenhout

Wil je in Udenhout fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Udenhout te bieden heeft.

Tilburg - Udenhout - Helvoirt - Haaren - Oisterwijk - Heukelom - Berkel-Enschot - Tilburg
43.2 km - Bosrijk

Deze route begint in Tilburg, maar u kunt hem ook elders in de route starten. Deze 43,2 km route voert u eerst door de landelijke omgeving van Udenhout-Helvoirt. Na het oversteken van de N65 komt u door bosrijk gebied richting Esch en Haaren. Bij Noenes ligt een horizontaal hoogtepunt n.l. koffie en thee-schenkerij "De Noenes", moet je zeker aandoen (en vraag dan naar het lekker-ding). Daarna rijdt u naar Haaren via het Broederspaadje, dan langs Kasteel Nemelaer maar helaas de rand van de Kampinaheide maar wel door de Oisterwijkse bossen en vennen, via een smal fietspaadje langs het duin en heide-gebied van Moergestel, café Mie Pieters en Berkel-Enschot weer terug naar de rand van Tilburg. Veel plezier.

Tilburg - Udenhout - Helvoirt - Esch - Noenes - Haaren - Heukelom - Berkel-Enschot - Tilburg
45.7 km -

Deze 45 km route voert u eerst door de landelijke omgeving van Udenhout-Biezenmortel-Helvoirt. Na het oversteken van de N65 komt u door bosrijk gebied richting Esch-Haaren. Bij Noenes ligt een horizontaal hoogtepunt n.l. koffie en theeschenkerij "De Noenes", moet je zeker aandoen (en vraag dan naar het lekker-ding). Daarna rijdt u naar Haaren via het Broederspaadje, u komt ook langs Kasteel Nemelaer, de Oisterwijkse bossen en vennen, ook cafés 't Stokske en Mie Pieters (begrippen in de omgeving). Via Heukelom en Berkel-Enschot weer terug naar het begin. Veel plezier.

Den Dungen - Udenhout v.v.
76.3 km - Bosrijk

Bosrijke omgeving in ons mooie Brabant. Via Ijzeren Man in Vught naar de Loonse en Drunense duinen. vandaaruit de oversteek naar de Oisterwijkse vennen en natuurgebied de Kampina.