Fietsroutes Pannerden

Wil je in Pannerden fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Pannerden te bieden heeft.

Millingen/Rijn_Nijmegen_Snelbinder_Bemmel_Pannerden_Millingen/Rijn
45.5 km -

KP 94 Millingen aan de Rijn, Nijmegen, snelbinder, Bemmel, Haalderen, Gendt, Doornenburg, Pannerden veerpont, terug met veerpont naar Millingen aan de Rijn

Groessen Pannerden Doornenburg ****
36.2 km - Waterrijk

Prachtige route waarbij je driemaal met de (fiets)-pont het water oversteekt. Let op pontveer bij 71 -79 alleen in juli en augustus dagelijks. Parkeren parkeerterrein Dorpsstraat in Groessen.

Duiven lunchen aan Pannerdens kanaal
20.1 km -

Dijkenroute met 2 veerpontoversteken. Lunchstop met zicht op Pannerdens kanaal bij knooppunt 80

zeddam,elten,spijk,tolkamer,pannerden,babberich,beek,zeddam
43.2 km - Waterrijk

zeddam,elten,spijk,tolkamer,pannerden,babberich,beek,zeddam

drie keer de pont bij byland,millingen en pannerden
31.9 km - Waterrijk

route met drie verschillende pontovergangen. daar waar de rijn Nederland in komt. LET OP: Bezoek de website van de veerponten (aanklikken op fietsknoop) om te kijken wanneer ze varen

Huissen Pannerden Herwen****
37.7 km - Landelijk

Rivierengebied omgeving Pannerdenschkanaal. Erg mooie route vooral begin mei als alles bloeit. Heel veel bankjes langs de route. Rustige wegen behalve tussen 77 en 66 erg drukke weg waar hard gereden wordt.

Duiven-Driel-Elst-Pannerden-Duiven
57.9 km - Landelijk

Leuke fietstocht langs de Rijn en de Linge. Tweemaal een oversteek per veerpont, bij Huissen en bij Pannerden.

Nijmegen-Velp langs Waal, Doornenburg, Pannerdensch Kanaal en IJssel, 2 pontjes
43.6 km - Waterrijk

Route van NS station tot NS station door Ooijpolder / Poort van Gelderland, met pontjes over de Waal en Pannerdensch Kanaal. Let op 1: het fietspontje bij 71 vaart in mei, juni en september alleen in de weekenden en op feestdagen. In juli en augustus ook door de weeks. Let op 2: de zand/grindweg van 95 tot 71 is erbarmelijk slecht. Bij 71 krijg je wel de geweldige beloning dat je het Millinger Theehuis aan kan doen en je even in oosterse sferen kan wanen (wel 5 euro entree).