(advertentie)

Fietsroutes Overloon

Wil je in Overloon fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Overloon te bieden heeft.

Overloon Maas
54.6 km - Bosrijk

door bosrijk gebied rond Overloon

Fietsen door de omgeving van Overloon
45.9 km - Landelijk

Dit is route 137610 van route.nl. Startpunt: Eetcafe Dinges Kerkstraat 29 5843 AN Westerbeek Deze route neemt je mee door het oosten van Noord-Brabant. Al snel rij je het dorpje Oploo binnen. Je passeert dan de Olliemeulen, een schitterende watermolen uit 1725. Vlakbij zie je ook de Korenbloem, een korenmolen uit circa 1800. Langs weilanden en akkers rij je naar Sambeek. Hier zie je o.a. de losstaande toren van de Sint-Jan de Doperkerk. Vervolgens rij je een stukje langs de Maas. Vanaf het pad heb je regelmatig mooi uitkijkjes op het kabbelende water. Ook zie je hier authentieke Maasheggen. Een waar cultureel erfgoed, want het vlechten van heggen gebeurde al in de Romeinse tijd. Door de licht glooiende naaldbossen van de Overloonse Duinen rij je naar Overloon, een gezellig dorp. De route eindigt bij Eetcafé Dinges met een terrasje

Overloon en omgeving
40.9 km - Landelijk

door bossen, kleine dorpjes en velden.

Boxmeer - Smakt -Overloon - Boxmeer
48.3 km - Landelijk

Langs de Maas (weide en Maasheggengebied), om Overloon heen (deels bossen), via landelijk gebied terug naar Boxmeer.

oorlogsroute Overloon
58.7 km - Landelijk

rondje langs oorlogsmonumenten

Boxmeer - Overloon
42.4 km - Landelijk

Vanuit Boxmeer door rustig natuurgebied Maaheggen naar Overloon en terug. Goede fietsbaden met afwisseling. Is bij 31 het museum open, rijd er dan eens doorheen!

Rondom Overloon en Venray
49.7 km -

Prachtige bosrijke route, een echte aanrader. Er zit wel een raar stukje in de route van punt 96 naar 95, want dan gaat de route over een heel smal stukje weg. Misschien is omrijden daar een gemakkelijkere optie.

overloon
15.3 km - Bosrijk

bevrijdingsroute 16 km

Maasroute Noord Limburg en Overloon
85.2 km - Landelijk

Maasroute Noord Limburg en Overloon 85,2 km

Rondje Gemert Rips Vierlingsbeek Overloon Westerbeek Elsendorp Angela
55.8 km -

Start en Eindpunt nr 23 Scheiweg (Unidek-motercrossterrein)

Rondje Overloon-Maashees-Rijkevoort.
53.6 km -

Rondje Overloon-Maashees-Rijkevoort.

Gemert Elsendorp Rips Overloon Milheeze
44.2 km - Landelijk

Start in Elsendorp nr 24 Einde nr 23. vanuit Gemert nog wat extra. dus totaal nog 10km erbij.

Sambeek Overloon Maasheggen
35.0 km - Bosrijk

Start in Sambeek. Plein parkeren. Route gaat door landerijen, bossen en maasheggenlandschap. Ook grote stukken langs de oever van de Maas. Onderweg veel rust momenten (horeca) en bezienswaardigheden als Zoo en Oorlogsmuseum/park. Bij knp 31/50 kun je door het oorlogs museum fietsen. Maasheggenlandschap in voorjaar prachtige bloei. Goede fietspaden. Veel plezier.

asteria-overloon
40.7 km - Bosrijk

Hotel Asteria-overloon

Overloon, Venray en Maas route
60.9 km - Landelijk

via bossen en stad richting de Maas om zo chaos weer terug te gaan naar Sint Anthonis startplaats de Hejsenboom. waar trouwens je auto makkelijk geparkeerd kan worden, en je na afloop van je fietsrit je heerlijk kan eten.

Vierlingsbeek, Overloon, West van Overloon, de Rips, Overloon, Maas
53.5 km - Landelijk

Vierlingsbeek, Overloon, rondje west van Overloon, dan terug naar de Maas en Vierlingsbeek. De route gaat voor het grootste deel door boerenland en hier en daar door de bossen. De wegen zijn merendeels rustige landwegen en af toe bospaden, maar ook vaak langs relatief drukke hoofdverbindingswegen. Parkeren Vrijthof Vierlingsbeek. Onze waardering 3 op de schaal van 0-5

Overloon-Geysteren-Reindersmeer
51.9 km - Waterrijk

Een afwisselende bosrijke en waterrijke route.

(advertentie)