Fietsroutes Oldenzaal

Wil je in Oldenzaal fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Oldenzaal te bieden heeft.

Omgeving vliegveld Twente / Deurningen, richting Oldenzaal
27.4 km - Landelijk

Tussen knooppunt 26 en 22 bevindt zich Kleinsman Eten en Drinken. Tussen knooppunt 94 en 91 bevindt zich een rustpunt in de buurt. Bij knooppunt 91 bevindt zich ook nog een rustpunt in de buurt. Tussen Knooppunt 91 en 92 bent u in de buurt van het Hulsbeek. U gaat door het centrum van Oldenzaal. Bij knooppunt 95 richting Enschede bevindt zich weer een rustpunt en komt u langs de Pannekoekenplas.

Oldenzaal en omgeving route II
28.6 km - Bosrijk

Fietsen in een fraai en parkachtig landschap met kronkelende riviertjes, weelderige beekdalen, beboste stuwwallen en statige landgoederen.

Oldenzaal en omgeving
55.8 km - Heuvelachtig

Fietsen in een fraai en parkachtig landschap met kronkelende riviertjes, weelderige beekdalen, beboste stuwwallen en statige landgoederen.

Pelgrimspad Oldenzaal Vollenhove
123.9 km - Landelijk

Fietsen zoals Presentatrice Annemiek Schrijver ongeveer gelopen heeft als pelgrim in de voetsporen van broeder Bartholomeus,ruim 150 kilometer door Overijssel. Door veen en heide, langs kloosters en kapellen, over het Monnikenspoor. De route begint in het Twentse plaatsje Oldenzaal en eindigt in Vollenhove, een kleine stad gelegen in de kop van Overijssel. Annemiek Schrijver: “Hoe verleidelijk het ook is deze wondermooie route stil en ongerept te laten, ik wil ‘m toch niet onthouden aan onze kijkers.” Naast de bezinning en rust in de natuur komt Schrijver inspirerende mensen tegen op haar pad. Ze praat openhartig met hen over waar zij staan op hun levenspad. “We zijn allemaal pelgrims in het leven. Wonderlijk mooi te horen hoe ieder levenspad kronkels, kuilen, richtingaanwijzers en onverwachte afslagen kent.” Zie: https://www.kro-ncrv.nl/mijnpelgrimspad

rondje Hengelo Weerselo Oldenzaal Hengelo
59.6 km - Bosrijk

Van centrum Hengelo tot centrum Hengelo ov.

Rondje Hengelo en Oldenzaal.
41.4 km - Overig

Hengelo heeft mooie oude tuinwijken. Zo fiets je in de stad maar toch buiten. Oldenzaal ligt halverwege, maar eerst om het voormalige vliegveld heen. Dat ligt aardig in de weg.

Tennis dames rondje Oldenzaal
32.2 km -

Start is Hulsbeek einde weer bij Hulsbeek

Oldenzaalse Stuwwal
63.2 km - Landelijk

Start bij Toppunt aan de Hertmerweg in Zenderen. Ga van hieruit richting Hertme naar punt 65. Let op bij punt 84. Ga rechtdoor blijf de Bosvenweg volgen naar punt 85.

Losser Oldenzaal de Lutte
30.4 km - Bosrijk

Over oude kerkepaden en de "heuvels" van Twenthe. Start Losser knooppunt 14.

Arnhem Oldenzaal
117.9 km -

Er zitten enkele kilometers met gravelpaden bij. Op 70 meter na zijn ze goed te fietsen.

Losser-Oldenzaal-De Lutte
38.6 km - Landelijk

Eventueel ook te beginnen in centrum van DE Lutte.

32km Oldenzaal Lonneker Vliegveld Twente Deurningen Hulsbeek
30.9 km - Landelijk

Rondje vliegveld Twente en Deurningen vanuit Oldenzaal

63km Hulsbeek Denekamp Lutterzand Oldenzaal
60.1 km - Landelijk

Rondje Oldenzaal Denekamp Lutterzand Losser Oldenzaal

64km Hulsbeek Ootmarsum Oldenzaal
61.1 km - Landelijk

Rondje via het Stift, Ootmarsum, watermolen Singraven en Oldenzaal.