Fietsroutes Nunspeet

Wil je in Nunspeet fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Nunspeet te bieden heeft.

Om en door Nunspeet - Stella Fietsen
13.4 km - Landelijk

In één ronde zie je alles wat Nunspeet te bieden heeft. Een prachtige omgeving en een leuk dorp ingeklemd tussen de Veluwe en de oude Zuiderzee. Bij knooppunt 31 staat een nog werkzame molen waar je terecht kunt voor streekproducten en andere lekkere dingen. Via een lus fiets je om Nunspeet heen. Wanneer je vlak voor knooppunt 40 de rand van Nunspeet bereikt, kun je een uitstapje maken naar Rustpunt Kwekerij De Smallekamp. Naast een mooie locatie is dit een beroemde kwekerij van bijzondere vruchten- en notenbomen. Als je de route weer vervolgt dan kom je dwars door het gezellige en drukke dorpscentrum van Nunspeet. Via de molen keer je weer terug naar je startpunt.

Nunspeet 4
55.5 km -

Rondje 55 km Nunspeet t Harde, Epe Vierhouten Nunspeet

Nunspeet 3
56.3 km -

Rondje. 56 km Nunspeet putten Ermelo Nunspeet

Nunspeet 2
54.9 km -

Rondje Nunspeet Elburg Oldebroek 52 km

Nunspeet 1
62.6 km -

Rondje Nunspeet Flevoland Elburg ongeveer 60 km

Nunspeet - Vierhouten
33.2 km - Bosrijk

Vanuit Nunspeet fiets je een prachtige route door het bos die je onder andere bij Vierhouten brengt.

Nunspeet - Hierden - Elspeet
37.4 km - Bosrijk

Weide, zand, heide en bos. Je komt het allemaal tegen op de grens van de Veluwe met de oude Zuiderzee.

Nunspeet - Elburg
41.0 km - Landelijk

Vanaf Nunspeet fiets je langs de oever van de oude Zuiderzee naar Elburg. Proef de wijsheid van het landschap met het Nieuwe Land aan de overkant. Vanaf Elburg fiets langs de rand van die Veluwe weer terug naar Nunspeet.

Zand en bos route Nunspeet e.o.
33.9 km - Bosrijk

Door bosrijk gebied en langs de heide.

Nunspeet - Harderwijk - Elburg - Nunspeet
55.8 km - Bosrijk

Start bij knooppunt 10. Gratis parkeren aan de andere kant van het spoor bij "Veluwe Transferium Nunspeet". Dit is tegenover "Bezoekerscentrum Nunspeet Veluwe". Plesmanlaan 2 8072 PT Nunspeet.

Rondje Harderwijk-Doornspijk-Nunspeet
41.1 km - Landelijk

Van Harderwijk, langs Hierden, over betonpad richting Elburg, naar Doornspijk. Dan naar Nunspeet en via Hulshorst en Hierden weer naar Harderwijk

Nunspeet - Gortel - Vierhouten - Nunspeet
32.4 km - Bosrijk

Mooie route door de bossen en heidevelden tussen Nunspeet, Gortel en Vierhouten. In Vierhouten is het heerlijk om even een terrasje te pakken om even bij te komen.

Rondje Hierden-Nunspeet-Vierhouten
47.4 km - Overig

Van Harderwijk, via het landelijke Hierden (betonpad), buitenom Nunspeet, naar de bossen van Vierhouten. Dan via de Stakenberg, richting Hulshorst, langs Beekhuizerzand weer naar Harderwijk.