Fietsroutes Nederland

Wil je in Nederland fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Nederland te bieden heeft.

Belgie - Nederland
67.2 km - Landelijk

van Lanaken naar Geleen en terug

Driedaagse Zuid-Nederland - 2
87.4 km -

Van Ossendrecht naar Sint Laurens via Nieuwland

Vlaamse en Nederlandse Maasoevers
46.8 km - Waterrijk

Fietsroute 133665 van route.nl aangeboden door Groots Genieten. Parkeerplaats Kloosterbeemden aan de Koning Boudewijnlaan te Maaseik.

Grensgebied Nederland/Duitsland bij Tolkamer.
49.9 km -

48 km.parkeren ging prima bij de jachthaven aan de Zwarteweg bij knooppunt 30. Helaas was er een grote (8km) omleiding vanaf knooppunt 04 naar 13. Hierdoor gingen we een groot stuk langs grotere straten. Tussen KNP.85 en KNP 10 moesten we ook omfietsen, borden volgen naar Elten (D). In Millingen staat KNP 33 niet op de borden, maar ga je direct naar KNP.5.

Rondje België - Nederland Rekem-Maastricht
47.3 km - Waterrijk

mooie rondrit langs en over de Maas, met bezoek aan Maastricht en het mooiste dorp van Vlaanderen, Rekem

Langs de Nederlandse schreve
50.5 km - Landelijk

Startpunt 74 parking achter Mia's Restaurant of parking Hofplein. Stopplaats Brasserie t'Zand in Koeweit (gesloten op maandag)

deel van ronde van nederland
76.8 km - Landelijk

Dere deel van de ronde van nederland van cuijk naar venlo.

De Limburger - Limburg van Nederland - zd 1/2
67.5 km -

Start: Jacob Merlostraat, Horst Afstand: 54 km let goed op bij knooppunt 30

Ronde van Nederland deel 5
86.2 km - Landelijk

Rhederveld Bad Nieuweschans Delfzijl Roodeschool

Ronde van Nederland deel 4
96.4 km - Landelijk

Coevorden Klazinaveen Ter Apel Rhederveld

Ronde van Nederland deel 3
81.0 km - Landelijk

Denekamp Geesteren Kloosterhaar Coevorden

Ronde van Nederland deel 2
90.5 km - Landelijk

Kotten Rekken Glanerbrug Denekamp

Ronde van Nederland deel 1
93.8 km - Landelijk

Arnhem Zevenaar Dinxperlo Kotten

Fietsroute Langs de lekkerste ijssalon van Nederland
44.7 km - Waterrijk

Fietsroute Langs de lekkerste ijssalon van Nederland: De winnaar van het lekkerste ijs van Nederland volgens devijfbeste.nl is in Utrecht, Robert Gelato. Deze ijssalon staat ook in de internationale lijst van Italiaanse ijszaken. Op een mooie dag moet u wel even wachten, want het kan er erg druk zijn. De ijssalon ligt niet op een knooppuntenroute. Na knooppunt 28 komt u uiteindelijk aan bij het Griftpark. Als u dit park uitgefietst bent kunt u rechtsaf slaan op de Alexander Numankade (nu bent u niet meer op de knooppuntenroute). Daarna neemt u de tweede afslag rechts op de Poortstraat. Dan vind u al snel aan u linkerhand de beste ijssalon van Nederland. Om de knooppuntenroute te vervolgen gaat u dezelfde weg weer terug. Daarnaast heeft deze route nog meer te bieden: u gaat door het centrum van Utrecht, langs de Maarseveense Plassen en over de Nederrijnse Plas. Kortom; een route om zeker een keer te fietsen.

Fietsroute door Alkmaar en langs één van de lekkerste ijssalons van Nederland
53.3 km - Landelijk

Fietsroute door Alkmaar en langs één van de lekkerste ijssalons van Nederland. Een route die begint bij De Rijp. Via de veerpont van knooppunt 56 fiets u richting Alkmaar, waar u kunt gaan genieten van een van het lekkerste ijs van Nederland. Na knooppunt 73 vindt u al snel aan uw linkerhand IJssalon W. Laan. Op de hoek van de Koorstraat en Laat. Deze staat bekend om het heerlijke vanille-ijs wat ze verkopen. Nadat u een heerlijk ijsje hebt gegeten, komt u ook langs het Waagplein, waar de bekende kaasmarkt is. Deze is in de lente- en zomermaanden elke vrijdagmorgen tussen 10.00-12.00 te bezoeken. Hierna gaat u via de uitgestrekte weilanden met slootjes en een aantal molens terug naar het beginpunt.

Nederland België
51.0 km -

Route van reuzel naar Turnhout. Heel afwisselend gebied. Fietsen op mooie bospaden. En dwars door De stad Turnhout. Tussen knooppunt 63 en 32 zit een herberg genaamd hertog Jan Burcht. Ga terug in de tijd en geniet van wat lekkers. Een echte aanrader om even op te steken.