Fietsroutes Nederland

Wil je in Nederland fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Nederland te bieden heeft.

deel van ronde van nederland
75.8 km - Landelijk

Dere deel van de ronde van nederland van cuijk naar venlo.

De Limburger - Limburg van Nederland - zd 1/2
67.2 km -

Start: Jacob Merlostraat, Horst Afstand: 54 km let goed op bij knooppunt 30

Ronde van Nederland deel 5
82.1 km - Landelijk

Rhederveld Bad Nieuweschans Delfzijl Roodeschool

Ronde van Nederland deel 4
92.1 km - Landelijk

Coevorden Klazinaveen Ter Apel Rhederveld

Ronde van Nederland deel 3
77.7 km - Landelijk

Denekamp Geesteren Kloosterhaar Coevorden

Ronde van Nederland deel 2
88.7 km - Landelijk

Kotten Rekken Glanerbrug Denekamp

Ronde van Nederland deel 1
90.4 km - Landelijk

Arnhem Zevenaar Dinxperlo Kotten

Fietsroute Langs de lekkerste ijssalon van Nederland
53.0 km - Waterrijk

Fietsroute Langs de lekkerste ijssalon van Nederland: De winnaar van het lekkerste ijs van Nederland volgens devijfbeste.nl is in Utrecht, Robert Gelato. Deze ijssalon staat ook in de internationale lijst van Italiaanse ijszaken. Op een mooie dag moet u wel even wachten, want het kan er erg druk zijn. De ijssalon ligt niet op een knooppuntenroute. Na knooppunt 28 komt u uiteindelijk aan bij het Griftpark. Als u dit park uitgefietst bent kunt u rechtsaf slaan op de Alexander Numankade (nu bent u niet meer op de knooppuntenroute). Daarna neemt u de tweede afslag rechts op de Poortstraat. Dan vind u al snel aan u linkerhand de beste ijssalon van Nederland. Om de knooppuntenroute te vervolgen gaat u dezelfde weg weer terug. Daarnaast heeft deze route nog meer te bieden: u gaat door het centrum van Utrecht, langs de Maarseveense Plassen en over de Nederrijnse Plas. Kortom; een route om zeker een keer te fietsen.

Fietsroute door Alkmaar en langs één van de lekkerste ijssalons van Nederland
51.9 km - Landelijk

Fietsroute door Alkmaar en langs één van de lekkerste ijssalons van Nederland. Een route die begint bij De Rijp. Via de veerpont van knooppunt 56 fiets u richting Alkmaar, waar u kunt gaan genieten van een van het lekkerste ijs van Nederland. Na knooppunt 73 vindt u al snel aan uw linkerhand IJssalon W. Laan. Op de hoek van de Koorstraat en Laat. Deze staat bekend om het heerlijke vanille-ijs wat ze verkopen. Nadat u een heerlijk ijsje hebt gegeten, komt u ook langs het Waagplein, waar de bekende kaasmarkt is. Deze is in de lente- en zomermaanden elke vrijdagmorgen tussen 10.00-12.00 te bezoeken. Hierna gaat u via de uitgestrekte weilanden met slootjes en een aantal molens terug naar het beginpunt.

Nederland België
49.3 km -

Route van reuzel naar Turnhout. Heel afwisselend gebied. Fietsen op mooie bospaden. En dwars door De stad Turnhout. Tussen knooppunt 63 en 32 zit een herberg genaamd hertog Jan Burcht. Ga terug in de tijd en geniet van wat lekkers. Een echte aanrader om even op te steken.

maasmechelen (en Nederland) 54
36.4 km - Waterrijk

maasmechelen Dilsen stein elslo uikhoven

Rondje langs de grens van belgische en nederlands limburg
46.9 km - Waterrijk

Route door Nederlands als Belgisch Limburg langs maas en kanaal. Door Maastricht. Overal leuke terrassen.

De Malpieroute - Bron: Nederland Fietsland
26.1 km - Landelijk

Door Natuurreservaat De Malpie-rivier de Dommel en de Valentiuskapel.-- Bergeijk-Westerhoven-Zevenbergen-het Dommeldal-Borkel en schaft-Bergeijk.

3 landen route Nederland, Duitsland , België.
56.4 km - Waterrijk

Route vanuit Sittard naar Duitsland , naar het schitterende stadje Maaseik in belgie, langs en over de Maas in België weer naar nederland. Landelijk en waterrijk.