Fietsroutes Nederhorst Den Berg

Wil je in Nederhorst Den Berg fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Nederhorst Den Berg te bieden heeft.

Hilversum - Weesp - Nederhorst den Berg - Kortenhoef - Loosdrecht - Hilversum
57.1 km -

Van Hilversum, via de Hsumse meent, naar Fort Uitermeer. Hier heerlijk genieten van een versnapering op het terras van paviljoen Uit & Meer, of gewoon op een mooi plekje aan de Vecht zoeken om te genieten van alles wat voorbij komt. Vandaar Richting Nigtevecht langs de spiegeplas naar Nederhorst ten Berg. Noot: het pontje op deze route vaart het hele jaar door. Wel verschillende vaartijden door de seizoenen heen, klik op het symbool van het pontje om naar de website te gaan om de vaartijden te checken. Vervolgens via het Wijde Blik richting Loosdrecht. Onderweg naar Hilversum passeer je het vliegveld alwaar je of bij de snackbar of bij het restaurant gelegen aan het vliegveld een rustpauze met een versnapering in kan lassen. Tot slot via de heide weer terug naar HilverDorp. Wil je geen gelegenheid maken van de verschillende horeca gelegenheden, onderweg heul veel mooie plekjes om rustpauzes in te lassen. Deze tocht, in verschillende varianten al een paar maal gemaakt. Het blijft genieten met hoofdletter G!

GROENE HART: Kamerik - Vreeland - Nederhorst den Berg - Naald van Nigtevecht
76.3 km - Overig

ZEER MOOIE GROENE HART ROUTE: Van het begin tot het eind genieten van heel afwisselende natuur en omgevingen. Groot deel van de fietsroutes langs verrassende binnendoor weggetjes en door prachtige dorpskernen. PARKEERTIP: Knoop 71, langs de Oudelandseweg tussen "de Kruipin en de Meanderbrug" is een parkeerstrook aan de "Oude Rijn" AANRADER: Bij knoop 36 (richting knoop 62) kun je via een verhard grindfietspaadje binnendoor (= Bosdijk + uitweg van Portengen huisnr. 108) Veel mooier dan via de weg! PONTJE: Vaartijden van het pontje bij Nigtevecht controleren op de website! Zomerregeling is ca: 10-18hr. NB: Laat even weten hoe je de route hebt ervaren. Tips om deze route te verbeteren zijn welkom.

Fietsveer Nederhorst den Berg
48.3 km - Landelijk

Om vanuit Hilversum via het rustieke pontje tussen Nederhorst den Berg en Nigtevecht naar de splinternieuwe fietsbrug over het Amsterdamrijnkanaal te fietsen....