Fietsroutes Milsbeek

Wil je in Milsbeek fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Milsbeek te bieden heeft.

3e dag Nijmegen Mook Milsbeek Groesbeek
40.5 km - Bosrijk

3e dag 4 daagse Nijmegen Mook Milsbeek Groesbeek zevenheuvel weg 40 km start bij keizerkarelplein nr 45 deze ook over fietspaden en knooppunten niet helemaal de exacte looproute van de dag 3.

Groesbeek, Kranenburg, Nütterden, Milsbeek, Mook (Route 2)
54.2 km - Bosrijk

Deze route is afwisseld door bosgebieden en weilanden. Een paar keer moet je redelijk klimmen. In het algemeen gaat hij over fietspaden en stille weggetjes. De route gaat vanaf het zweefvliegveld van Malden door de spoorkuil naar Groesbeek, Kranenburg en Nütterden. Het eerste stuk lijkt sterk op route 9631647 (Route 1), maar vermijdt de autoweg Kranenburg-Goch. Terug via linker Maas oever en oostelijk van het Maas-Waal kanaal. Onze waardering 4.5 op de schaal van 0-5

Groesbeek, Kranenburg, Nütterden, Milsbeek, Mook (Route 1)
51.5 km - Bosrijk

Deze route is afwisseld door bosgebieden en weilanden. Een paar keer moet je redelijk klimmen. De route gaat vanaf het zweefvliegveld van Malden door de spoorkuil naar Groesbeek, Kranenburg en Nütterden. In het algemeen gaat hij over fietspaden en stille weggetjes. Alleen het stuk van knooppunt 77 naar 56 gaat over een fietspad langs de vrij drukke doorgaande weg van Kranenburg naar Goch. Wil je de sterke klim bij de Jansberg (knooppunt 42 naar 46) vermijden dan kun je vanaf knooppunt 42 een stukje langs de Rijksweg naar Mook rijden en dan "achterlangs" via de Generaal Gavinstraat een Bovensteweg en langs de spoorbaan terug naar Nijmegen.