Fietsroutes Mijdrecht

Wil je in Mijdrecht fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Mijdrecht te bieden heeft.

Mijdrecht Bergen 80 km
80.1 km -

kortste via knooppunten 20200616

rondje mijdrecht start dorpsstr wilnis
62.3 km -

start dorpsstraat Wilnis, vinkeveen de hoef de meije noorden woerdena verlaat zegveld

Kromme Mijdrecht
79.4 km - Waterrijk

Mooie fietstocht langs kronkelende riviertjes, oversteken met pontjes. Je fietst langs mooie boerderijen, forten en gemalen.

GROENE HART: Kamerik - Vinkeveen - Ronde Hoep - Mijdrecht
56.1 km - Waterrijk

Zeer mooie route in het GROENE HART langs de riviertjes Oude Waver, Bullewijk en Amstel en langs de Vinkeveense Plassen. Genieten van de rustige binnendoor weggetjes langs boerderijen, statige huizen en landelijke uitzichten. NB: Laat even weten hoe je de route hebt ervaren. Tips om deze route te verbeteren zijn welkom.

Kromme Mijdrecht en De Hoef
43.4 km - Waterrijk

Langs Aarkanaal, dwars door de plassen van langelaar , het jaagpad tussen Bilderdam en Vrouwenakker en langs De hoef en Kromme Mijdrecht

Rondje Ouderkerk aan de Amstel en Mijdrecht
48.7 km - Landelijk

Vanuit Ouderkerk aan de Amstel, in het noordelijke stukje van Utrecht een landelijke route, waarbij even de provincie Noord-Holland wordt aangedaan. Langs, zelfs dwars óver de Vinkeveense plassen naar Mijdrecht. Via de rand van Uithoorn weer naar Ouderkerk. Ondanks de nabijheid van de steden een route die vrijwel helemaal door de natuur gaat.

Polderroute - Woubrugge langs de Kromme Mijdrecht terug naar Woubrugge.
50.2 km - Waterrijk

Vrij Parkeren bij V.V.W (Voetbal Vereniging Woubrugge) Fiets startpunt (45)bij de grote kerk aan het water. (Comriekade). Mooie route via polderwegen langs De Kromme Mijdrecht weer terug naar Woubrugge.

Mijdrecht 5
52.9 km -

Tegengesteld aan Mijdrecht 4

Rondje Mijdrecht
62.3 km - Waterrijk

Van de Vinkenveense Plassen tot de plassen bij Nieuwkoop. Een afwisselende fietstocht door polders, langs water en door plaatsjes als Mijdrecht, de Hoef en Achttienhoven, langs de grens van Utrecht en Zuid-Holland.

Kromme Mijdrecht - Meye - Nieuwkoop
43.8 km - Waterrijk

Kromme Mijdrecht - Meye - Nieuwkoop Route langs de watertjes Kromme Mijdrecht - Meye - Noordeinderplas, via Nieuwkoop naar Amstelhoek. Lengte 44 km. Startpunt 51 bij Amstelhoek. De route is in te korten tussen de punten 80 en 57: via de Bosweg (ca. -3 km). Eventueel kan de start / finish verlegd worden van 51 naar 53 ( ca. - 7,4 ). Voor de liefhebber is de laatste fase uit te breiden van 76-53-51 naar 76-30-31-51 (totaal wordt dan 49.3 km).