Fietsroutes Mijdrecht

Wil je in Mijdrecht fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Mijdrecht te bieden heeft.

Kromme Mijdrecht en De Hoef
41.6 km - Waterrijk

Langs Aarkanaal, dwars door de plassen van langelaar , het jaagpad tussen Bilderdam en Vrouwenakker en langs De hoef en Kromme Mijdrecht

abcoude vinke mijdrecht aalsmeer
58.7 km -

adam abcoude vinkemveen mijdrecht aalsmeer adam

rondje Amstelveen Uithoorn Mijdrecht
33.5 km - Landelijk

Afwisselende leuke route door open veld en langs water en af toe wat bebouwing. Via Ouderkerk aan de Amstel weer terug. Aanrader! Start op 93 daar is makkelijk te parkeren.

Rondje Ouderkerk aan de Amstel en Mijdrecht
48.3 km - Landelijk

Vanuit Ouderkerk aan de Amstel, in het noordelijke stukje van Utrecht een landelijke route, waarbij even de provincie Noord-Holland wordt aangedaan. Langs, zelfs dwars óver de Vinkeveense plassen naar Mijdrecht. Via de rand van Uithoorn weer naar Ouderkerk. Ondanks de nabijheid van de steden een route die vrijwel helemaal door de natuur gaat.

Polderroute - Woubrugge langs de Kromme Mijdrecht terug naar Woubrugge.
47.7 km - Waterrijk

Vrij Parkeren bij V.V.W (Voetbal Vereniging Woubrugge) Fiets startpunt (45)bij de grote kerk aan het water. (Comriekade). Mooie route via polderwegen langs De Kromme Mijdrecht weer terug naar Woubrugge.

Mijdrecht 5
51.1 km -

Tegengesteld aan Mijdrecht 4

Rond mijdrecht
38.4 km -

Door drie provincies, Noord Holland, Utrecht en Zuid Holland

Rondje De Kaag--Mijdrecht
56.7 km - Waterrijk

Van De Kaag naar Leimuiderbrug, Vrouwenakker-Mijdrecht.Terug via Langeraar en Braassem en Oude wetering

Amstel en Kromme Mijdrecht
33.0 km - Waterrijk

Langs riviertjes de Amstel, de Kromme Mijdrecht. Op de grens van Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht

rondje mijdrecht
41.2 km - Landelijk

Landelijk & waterrijke omgeving

Rondje Mijdrecht
59.8 km - Waterrijk

Van de Vinkenveense Plassen tot de plassen bij Nieuwkoop. Een afwisselende fietstocht door polders, langs water en door plaatsjes als Mijdrecht, de Hoef en Achttienhoven, langs de grens van Utrecht en Zuid-Holland.

Kromme Mijdrecht - Meye - Nieuwkoop
42.6 km - Waterrijk

Kromme Mijdrecht - Meye - Nieuwkoop Route langs de watertjes Kromme Mijdrecht - Meye - Noordeinderplas, via Nieuwkoop naar Amstelhoek. Lengte 44 km. Startpunt 51 bij Amstelhoek. De route is in te korten tussen de punten 80 en 57: via de Bosweg (ca. -3 km). Eventueel kan de start / finish verlegd worden van 51 naar 53 ( ca. - 7,4 ). Voor de liefhebber is de laatste fase uit te breiden van 76-53-51 naar 76-30-31-51 (totaal wordt dan 49.3 km).