Fietsroutes Laren

Wil je in Laren fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Laren te bieden heeft.

Rondje Zuidlaren en Zuidlaadermeer
42.2 km - Waterrijk

Mooi Waterijk Bosrijk en Stedelijk Met een gezellige Centrum

V/D Valk Eemnes-Laren-Huizen-Muiderberg-Weesp
54.2 km -

Afwisselende route bosrijk en waterrijk.

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(4) van Laren naar Lutje Kössink
78.4 km - Landelijk

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(4) van camping "de Vrolijk" in Laren naar Lutje Kössink. Zie: https://www.nederlandfietsland.nl/uploads/2019-routefolder-Natuurkampeerroute-Achterhoek.pdf Knooppunten route langs Achterhoekse Natuurkampeerterreinen. U kunt uw auto gratis parkeren bij de terreinen om per fiets de knooppunten route te volgen, en overnachten bij een van de Natuurkampeerterreinen (www.natuurkampeerterreinen.nl).

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(3) van Wehl naar de Vrolijk in Laren
92.1 km - Landelijk

Achterhoekse natuurkampeerterreinen route(3) van camping 't Jagerhuis in Wehl naar de Vrolijk in Laren. Zie: https://www.nederlandfietsland.nl/uploads/2019-routefolder-Natuurkampeerroute-Achterhoek.pdf Knooppunten route langs Achterhoekse Natuurkampeerterreinen. U kunt uw auto gratis parkeren bij de terreinen om per fiets de knooppunten route te volgen, en overnachten bij een van de Natuurkampeerterreinen (www.natuurkampeerterreinen.nl).

Gasteren, Zuidlaren, De Drentsche Aa
45.5 km - Waterrijk

Gasterse Duinen Grafheuvel Driemarkenpunt& Hunebed D08

Rondje Klarenbeek - IJssel noord.
79.6 km - Waterrijk

Vertrek vanuit Klarenbeek (68) naar de IJssel met heen en terug aan heide zouden van de rtivier de IJssel.

Eelde Zuidlaren Vries Eelde
43.9 km - Landelijk

rondje Eelde Zuidlaren Vries Eelde door landelijk gebied.

Klarenbeek- pontje Gorssel - Zutphen - Klarenbeek
44.0 km - Landelijk

Trap af in Klarenbeek, om vrijwel direct in het fraaie bos te belanden. Nog geen 20 minuten later fiets je door akkervelden naar de IJssel toe om de oversteek naar Gorssel te maken met het pontje ( ong. 1, 30 euro p.p.) Via het centrum van het leuke dorpje Gorssel, gaat de route verder door weilanden met uitzicht op de rustig meanderende IJssel, en krijg je wat kilometers later het pittoreske Zutphen in het vizier. Via de oude IJsselbrug steek je wederom de IJssel over om via De Hoven naar Empe te fietsen. In dit gebied zitten in het voorjaar veel Ooievaars en wellicht zie je er een aantal zitten in het weiland. Een paar kilometer verderop zit de afwisselende tocht er na 44 kilometer op en bereik je zowel het start- als eindpunt van deze route: het dorpje Klarenbeek.

Klarenbeek Twello
40.1 km - Landelijk

Parkachtige bossen bij Klarenbeek, Mooie recreatie plas bij Busloo, door gezellig Twello en om vliegveld Teuge.

Klarenbeek - Ruïne De Nijenbeek - Bussloo - Klarenbeek
21.5 km - Landelijk

Startpunt van vertrek is Klarenbeek. Fiets via het fraaie bos door de akkervelden naar de mysterieuze 'Ruïne De Nijenbeek', die de wacht houdt pal aan de kronkelende IJssel. Na een paar kilometer langs de IJssel gefietst te hebben, volgt de route naar een ander water: Bussloo. In de zomer vooral geliefd bij zonaanbidders en zwemmers. Een mooi fietspad kronkelt langs de rand van het meer terug naar Klarenbeek. Veel fietsplezier gewenst met deze 21,5 kilometer tellende en gevarieerde tocht!

rondje muntendam, zuidlaren, annen, muntendam
46.2 km - Landelijk

start heemtuin muntendam, deels groningen en deels drente